Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régen az atom procikhoz pont ez miatt elérhető volt egy hardveres dekóder, nekem is volt egy de core2-es laptopban és vitte is a 720p-s tartalmakat egészen addig amíg a youtube át nem tért más kódolásra amit a kártya nem tudott. (crystalHD volt a neve, mára már csak VLC-vel tudtam működésre bírni) Egy sima minipcie kártya, olcsó cucc volt. Linux alatt lehet még működne akár youtube-ra is, de szerintem bonyolult beállítani.
hcl
A procihűtő helyén nem volt semmi, csak a nyílás üresen. Se hűtőborda se semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest