Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz davenport #7512 üzenetére
ez a létszámstop a világ egyik legnagyobb baromsága.
annyi, de annyi fasságramegyfolyikömlik a pénz ebben az országban, de hogy az azt összetartó humán infrastruktúrára is öntsünk egy kicsit, az már nem...a múlt héten visszatérő vendége voltam a Csongrád-Csanád* megyei megyeházának, mert új forgalmi kellett a céges flottának (kb 40 autó) és a KPM-nél szívrohamot kapott az ügyintéző, amikor ezt megemlítettem, és rögtön javasolta, hogy "ide ne jöjjön, menjen a központi kormányhivatalba!", szóval felhívtam őket, überkészségesek voltak, sorszám nélkül vihettem rögtön az ügyintézőnek a cuccot egy hátsó irodába, ahol hat embernek volt munkaállomás (és elvégzendő feladat), de csak ketten voltak, és jól láthatóan a maradék négy nem szabin volt, hanem nem létezett...
szóval így tudtam eddig 25 autónak cserélni a forgalmiját egy hét alatt, több részletben. mert létszámstop.* ez is bazmeg. nem volt ennél fontosabb probléma a megyében
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
pn4hvq
senior tag
válasz davenport #7512 üzenetére
"Részemről munkahelyváltáskor írásos ajánlatot kérek, cégek esetén nézek cégkivonatot, és egyéb adatokat, olvasok róluk híreket."
A gyakorlatban ezt egyszerűen megoldják úgy, hogy odaadják azt az írásos ajánlatot, amit kérsz (a régi helyen lezársz mindent), majd mivel próbaidőn kezdesz, az első vagy X. napon el is tudnak küldeni. Ezt nem tudod kivédeni, eshetsz a két szék közé .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest