Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
vmiert megsem raknak rajuk sokkal tobbet, mert a juzerek tobbsege ugylatszik megsem igenyli, hogy legyen
akinek megis, annak 2k egy 4portos USBhub
D630-somon is van 4 USB legalabb (meg minden sz.r is) de 1-nel tobbet soha nem hasznaltam benne egy idoben
az is vagy az eger volt, vagy autoban a VEMS standalone ECU programozo kabele
ami egyebkent alapbol RS232 lennede a USB-t nem kell becsavarozni, hogy ne essen ki menet kozben a helyerol
csomo embernek meg egy egere sincs a notihoz, csak touchpad-zik
nekik a 10db USB is ugyanannyira felesleges lenne, mint ahogy a 2 is az
biztos nem azert raknak rajuk csak 2-t, mert amugy 3-4-t hasznal a tobbseg alapbol -
fatpingvin
addikt
egyrészt FW-t elég sok audio cucc mégmindig, másrészt a SAS legutoljára amikor néztem még egy elég népszerű szabvány volt, igaz szerveren.
amúgy meg adósnak érzem magam még azzal a botrányos konstrukcióval amitmúltok összeraktam ilyen "nézzük meg meddig képes ez működni" elv mentén. naszóval:
laptopba exprescard-pcie breakout, abba bele egy PCIe-PCI adapter, abba bele egy firewire vezérlő, arra rá egy firewire-es HDD doboz elektronikája, a SATA csatira egy SATA-IDE átalakító, arra meg rá egy CD olvasó
a legbunkóbb a sztoriban hogy ez működött. volt némi latency de működött
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Z Fold6 12/256GB, Újszerű állapot, Független, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- 3D Nyomtatott Deadpool Fejhallgató tartó. Kérésre egyedi színekben is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest