- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli #24466 üzenetére
Ez is abszolút megvan. Nem egy "család"hoz mentem én is, ahol apu anyu is nyomatta a szeszt, de hétköznapi szinten is.
Hátast dobtak ha azt mondtam, hogy 30 ezer, miközben ennél többet ittak/cigiztek el havi szinten. De más volt a prioritás.
Közben a gyerek meg Celeron CPUval meg 2GB RAMmal akart legújabb címeket futtatni (2020) FullHD-ben és még majdnem én voltam a hibás, hogy miért ilyen drága ez?
Az átlag magyar (legalábbis itt falunk) alkoholista, tapasztalataim szerint. Apu hazamegy a 3-6 sör alap, aztán eldől, mert holnap is meló. Az asszonyka meg kamillázik h vele ki fog foglalkozni (alig vár valami altesti kalandot, de sose mentem bele ilyen történetekbe) végül valami likőrrel csalódottan ő is álomra hajtja a fejét...
A gyereknek meg hónapszámra a Celeronnal való játszogatás jut. Mert a gép úgysem számít ... még akkor se ha esténként a szülők mozija. Jah a 460P nem szaggat rajta, meg úgyis elalszanak rajta, szal mindegy. A lányuk meg gyök kettő FPS-el indította el a GTA3-ta mközben GTA5-özni szeretett volna. De legalább már rágyújtott csalódottságában (15 évesen) ...Vagy ott volt B. Atilla cimborám (egyik megrendelő) akinél egy Prescott 3GHZ-es P4-el kűzdöttünk még 2012-ben is (gaming volt a cél), költeni nem, de ha lementem cigi (kartonszám) és bor volt mindig volt. Nem tudtam úgy menni h az ne legyen. (legalább megosztotta velem, ami pozitívum). Meg új konyhabútor 600K-ért*, mert az hozza a legtöbb FPS-t. A gépre költés nem ment, a szoftveres optimalizációtól várta a csodát, 1GB RAM és valami sokéves bestbuy kártya társaságában. De volt PC újság DVD mellékletes előfizetés is, amiről már egy program sem futott értékelhetően, de ki volt jelölve a nagy cél, lehetőleg ingyen de tegnapra.
Abból kijött volna akkoriban egy 2-3rd I7, 16GB RAM, meg egy érdemi VGA, SSDvel és 1-2TB HDDvel, amivel még ma is ellenne. Nem, ehelyett a 3GHZ-es Prescottot kellett foltozgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Új, Bontatlan Toshiba 2.5" 1TB Canvio Basics (USB3.0 ~5Gbps) fekete külső winchester
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest