- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Mert nem tud magának bootolható pendrive-ot csinálni, nem mai csóka már.
A rufus az olyan Neki, mint a káromkodás...
Meglátta nálam, kipróbálni odaadtam.
Az is megérne egy sztorit, amíg telefonon elmondtam Neki, hogy hogyan állítsa be elsődleges boot-nak az usb meghajtót. Géphez felhasználó, angolul alig... -
Diabolis
aktív tag
Az "ideiglenes" majdnem ugyanaz mint a "kölcsön", csak ez utóbbi biztosan tulajdonosváltást is eredményez
-
-
koby11h
őstag
válasz
F.E.K.. #21816 üzenetére
Egy ismerősöm egy live Linux Mint-et próbálgat pendrive-ról közel egy éve.
Jelenleg egy Win7 van még a gépen, de állítása szerint nem futott már 8-9 hónapja. De még nem döntötte el, hogy jó-e a Linux.
Nem zavar, csak a pendrive-ot kértem vissza tőle decemberben, mert ideiglenesen, kipróbálásra kérte el. Még nem kaptam vissza... lehet sosem fogom. -
F.E.K..
senior tag
válasz
fatpingvin #21814 üzenetére
Van egy levelező szerverünk, ami ideiglenesen pendrive-rol bootlható jelenleg... ~2 éve nem kellett újraindítani, szóval...
-
-
Ja, a riportokban a költés látszik, az, hogy az alkalmazott jobban dolgozik, az nem jelenik meg költségként...
...egy darabig...@koby11h : "Ügyfél telephelyén, ügyfél e-hulladékából, ügyfélnek raktam össze."
Miért nem számláztátok ki javításnak?
De ha elégedettebb az ügyfél esetleg, az se baj. -
F.E.K..
senior tag
válasz
Top cat #21809 üzenetére
Én pl. megálltam a cat6-nál (500Mhz, ftp).
Az optika max gerincnek, de mivel ez elvileg 10G-ig van hitelesítve, elég lesz ez is (nagy duzzogva)
Jelige: Jó a wifi, de a kábel mégjobb...
Lakásfelújjítás alatt épülő hálózat, ronda "ideiglenes" megoldásokkal... nem szépség díjas, no
-
BiP
nagyúr
-
-
BiP
nagyúr
Ezzel az a baj, hogy ha úgy spórolsz, hogy olyanért nem kell pénzt kiadni, amit a tulaj amúgyis elhalasztana, vagy nem kötelező költeni rá, tehát csak közvetetten jelentkezik, az a menedzsment szemében nem is igazi spórolás.pl. kéne venni egy laptopot, mert a user alig tud vele dolgozni.
1.Nem veszünk, használd továbbra a meglévőt. Pont. Na, ez spórolás.
2. összekukázol alkatrészekből egy használható gépet, amivel a user nem az ablakon dobja ki az idejét, és emiatt nem kell újat venni, na ez nem igazi spórolás -
válasz
koby11h #21800 üzenetére
Ki mondta, hogy ügyfélnek kellene eladni? Pl. ha magatok használjátok, tök jó lehet (ingyen vót), ha eladományozzátok (ha el lehet) még jobb. (Az e-hulladék elszállításért nem fizettek?)
Illetve ha eladod ügyfélnek, akkor meg szintén ingyen bevétel, mert abból csináltál pénzt, amit kidobtatok volna.Amúgy ez az egész világ rákfenéje, hogy muszáj mindenféle sz@rt gyártani, mert azért lehet pénzt kérni, de ez így nem vezet sehova.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest