- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron M6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
nem csak voltam, vagyok
most éppen bioinformatika szakon, amúgy bioakusztikával foglalkozom
az "általános műveltség" viszont nekem egy elég erős trigger. ugyanis 100-ból 99 esetben az illető az irodalmi/történelmi tudásanyagra gondol, a természettudományos alapismeretek VALAHOGY soha nem kerülnek ez alá. Annál meg kevés agyvízforralóbb dolog van amikor egy ilyen önjelölt "művelt" ficsúr nekiáll számonkérni rajtam az irodalmi műveltséget úgy, hogy ő maga olyan alapvető természettudományos fogalmaknak és ismeretanyagnak sincs birtokában ami nélkül nehezen tudom bárkire használni az életképes jelzőt. ha teljes életet lehet élni anélkül hogy tudom, hogy mondjuk a nyomás változásával hogyan változik a folyadékok forráspontja (aminek teszem hozzá igen komoly gyakorlati, hétköznapi vonatkozásai vannak) akkor anélkül is hogy tudnám mikor volt a <ide jön egy tetszőleges történelmi esemény> (aminek viszont nincsenek praktikus, hétköznapi vonatkozásai, hacsak nem csináltak a dátumból munkaszüneti napot.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest