Új hozzászólás Aktív témák
-
dingdongkng
tag
válasz
megott #15547 üzenetére
Na némi keresgetés után elolvastam ezt a hősies történetet, ha a srác levert volna egy olyan csicskalángost amiből csak úgy tápászkodsz, kicsit sem éreztem volna túlkapásnak.
Nehezen megy hogy elférjen a fejemben, hogy hogyan veheti valaki a bátorságot arra, hogy ennyire tiszteletlen legyen BÁRKIVEL. Erre szoktuk azt mondani mi parasztok, hogy az édes anyukáddal beszélhetsz ilyen stílusban, de senki mással.
A történetben azt a nüanszot, már nem is feszegetném, hogy miután Ő bocsánatot kért, te még elkezdtél vele emberkedni. Nagyon keresem a jelzőt erre a megnyilvánulásra, de se a kulturált, se a tiszteletteljes, de az adekvált sem igazán illik a helyzetbe.
Az aztán meg tényleg egészen elképesztő magasságokba emeli a dolgokat hogy le is írod az internetre.
Én nem állítom azt, hogy mindig ilyen ember vagy aki így viselkedik, de a konkrét eset kapcsán lehet érdemes lenne önreflexiót tartani...A kávéautómata előtt mind egyenlők vagyunk...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget