- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
jokeph #13719 üzenetére
Én meg eleve úgy vagyok vele, azért van az asztali gép, hogy megtömjük minden jóval, egyébként elég lenne egy laptop, monitorral. Nekem volt, hogy három TV tuner is volt a gépben, de kettőnek volt is haszna, mikor két adást vettem fel egyszerre. De hiába jött a digitális átállás, a műsorok nem lettek jobbak, és digitalizálni se kellett, úgyhogy a hibrid Leadtek tuner is kikopott a gépekből, pedig PCIe volt, úgyhogy még a B450-es lapomba is ment volna, driver is talán lett volna, de a gyári szoftver már rég magára lett hagyva és a Leadtek, ahogy látom, úgy egyben feladta a tuner bizniszt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- LEGO klub
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest