Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
jokeph #13719 üzenetére
Én meg eleve úgy vagyok vele, azért van az asztali gép, hogy megtömjük minden jóval, egyébként elég lenne egy laptop, monitorral. Nekem volt, hogy három TV tuner is volt a gépben, de kettőnek volt is haszna, mikor két adást vettem fel egyszerre. De hiába jött a digitális átállás, a műsorok nem lettek jobbak, és digitalizálni se kellett, úgyhogy a hibrid Leadtek tuner is kikopott a gépekből, pedig PCIe volt, úgyhogy még a B450-es lapomba is ment volna, driver is talán lett volna, de a gyári szoftver már rég magára lett hagyva és a Leadtek, ahogy látom, úgy egyben feladta a tuner bizniszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G8: i7-10610U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest