- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ez az. Az előző helyemen semit nem hagytam a usereknek költöztetni. Hogy miért? Mert az azelőttin láttam, mi van, ha ész nélkül mozognak az eszközök. És ott még csak nem is volt szigor, csak cumi, amikor beléptettél volna domainbe egy gépet, és a házon levő név - amit telepítéskor adtunk az OS-nek is - már foglalt volt... mert egy másik gép volt beléptetve azon a néven... ami helyett megint egy másik, és az helyett is egy másik, ami helyett egy sokadik... De persze ha kerestél egy gépet (felhívtak a gyárcsarnokból, hogy meghalt valami) akkor a gépre írt nevet mondta be a melós...
@Tesco-Zsömle : Én sem értem, hogy mi van ilyenkor az emberek fejében. Ugorak csak mert... miért is?örülök ha a saját dolgommal foglalkozhatok, esetleg szerinte az nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Dell asztali gépek
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Parfüm topik
- Hamarosan elmerülhetünk a Tron: Catalyst világában
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GTA VI
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- iPhone 15 Pro 256GB Független Karcmentes/1 hónap gar./Akku 100%/p52e
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest