Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
Új hozzászólás Aktív témák
-
mSchumi87
senior tag
válasz HoldfenyLuna #583 üzenetére
A fekete nem fekete inkab sotet kek ahogy a neve is valami aqua black ha jol emlekszek
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
BossBoss
őstag
válasz HoldfenyLuna #589 üzenetére
Kérd meg őket, hogy bontsanak ki egyet. Valahogy el kell adniuk. Nem vettem volna meg én sem, ha nem láthatom előtte.
-
BossBoss
őstag
válasz HoldfenyLuna #591 üzenetére
T-nél csak SS (SM-R825) van. Csak LTE. 150 ezer. LTE-ből nem is létezik ezüst. Enyém is onnan van. Van fekete és ezüst is.
-
mSchumi87
senior tag
válasz HoldfenyLuna #593 üzenetére
Pont ilyen az enyem kekes lilas alu aqua black. Mar megbantam hogy ezt vettem es nem acelt de ez van most mar draga mulatsag lenne lecserelni
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
pleslie82
tag
válasz HoldfenyLuna #591 üzenetére
A Westendbe felesleges menned.. most jövök onnan, sehol nincs SS. Én is a Telekomtól akarom megvenni és elötte megnéztem volna, de se a MM-be, se a T-be, se a Samsung Store-ban nem volt. A Samsungos gyerek azt mondta, nem is fogok sehol sem találni,mert csak a T forgalmazza.. Ez tényleg így van?
Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
pleslie82
tag
válasz HoldfenyLuna #602 üzenetére
Hát nekem ilyet fel sem ajánlottak, sőt elhajtottak, hogy nincs és nem is lesz acél!
Nem lehettem valami szimpatikus az eladónak! :D
Én megvettem ma a T-től. A Frontier is acél volt, szóval engem nem zavar annyira, hogy fényes. Egyedül attól félek, hogy mikor vágom neki a falnak vagy valaminek majd az üveget. A Frontier azért kapott olykor nem keveset, de ott védte az üveget a lünetta..Samsung Galaxy Tab S7+ LTE / Xiaomi 12 PRo / Redmi Watch 4
-
BossBoss
őstag
válasz HoldfenyLuna #602 üzenetére
Normálisan kell kérni és mindenhol megmutatják. Csak a szíjat nem szeretik feltenni mert a bőr azonnal "megtörik". Biztos más a szemünk, de nekem az alu tényleg ilyen kékes-lilás.
-
wwhy
veterán
válasz HoldfenyLuna #653 üzenetére
Köszi.
Az LTE csak szolgáltatónál elérhető vagy minden SS LTE-s isELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Yogibear974
senior tag
válasz HoldfenyLuna #693 üzenetére
Nem laza! Éppen, hogy szoros. Mondjuk a karomon alszom rendesen, de de ettől még kéne mérnie! Ja, és rajtam van, nem az éjjeli szekrényen! ;-)
Üdv: -=Yogibear=-
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz HoldfenyLuna #696 üzenetére
Tegnap egyébként a kisfiam szorosan magához szorította a karom, még egy kicsit fájt is nekem, utána lötyögősnek éreztem. Nekem szilikon pánt van rajta (gyári, amit aluhoz adtak), szombat óta használom, talán idővel megnyúlik a pánt, és már nem ér úgy oda. Most megpróbáltam kicsit feljebb rakni az órát a könyököm irányába, kíváncsi leszek, de mostmár legalább értem miért nem volt ébrenlét az alvás adataim között... Neked melyik órád van, melyik pánt?
-
Yogibear974
senior tag
válasz HoldfenyLuna #697 üzenetére
Szerintem lényegtelen a pánt meg, hogy melyik óra. Feljebb raknod nem érdemes, mert minél közelebb kell lennie a csuklóhoz, különben még inkább pontatlanul méri a pulzust, vagy egyátalán nem.
Arra gondolok, hogy azért nem méri néha mert fut bixby rutin. Amennyiben nem fexem le időben, amit az óra/rutin megtanul. Elkezdi mérni a pulzust. (Ekkor még nincs rajtam az óra) Majd később is. Konstatálja, hogy nem alszom, sőt pulzusom sincsen.(Még jó, hogy nem értesíti a kezelő orvosom, vagy a gyógyszerészemet) Ezért tojik rám és továbbiakban nem mér Vagy a különböző alvásfázisokból nem tudja összerakni. De az is lehet egyszerűen, hogy csak az érzékelő nem áll megfelelően a kézen alvás közben, pont amikor mérne. Pedig reggel szoktam nézni a telemetria adatokat pulzust egyebeket. Mikor álmodtam vadakat...stb. Remélem neked is 'beáll' majd előbb-utóbb.
Bringa, futás,túra...stb...tökéletesen rögzíti a pulzust is.Üdv: -=Yogibear=-
-
Yogibear974
senior tag
válasz HoldfenyLuna #701 üzenetére
A szilikon valamelyest nyúlhat, sőt idő után az aktuális lyuk is tönkre fog menni. Úgy majd maradnak a szomszédosak. Legalább is a Gear Fit-en ez volt a szitu. Ezen most ugy. fém szíj van (gyári bőr), így állandó a szorossága.
Pulzust is rögzítette?! Nekem valamiért nem, kb 2 hete hibákat jelez.Üdv: -=Yogibear=-
-
thomeee91
csendes tag
válasz HoldfenyLuna #706 üzenetére
A Wifi a Bluetooth sokszorosát eszi. Viszont rossz térerővel az LTE még a Wifi-nél is többet zabál.
-
Reggie0
félisten
válasz HoldfenyLuna #710 üzenetére
Ahh az szivas, mert a nem rozsaszint csak az LTE/acelhazas verzioban van, az meg extra 25k nagyjabol.
-
mSchumi87
senior tag
-
|AP|
veterán
válasz HoldfenyLuna #733 üzenetére
Köszi!
Nem jó, de nem is tragikus. Ezekkel talán együtt lehet élni.
Ami nem tiszta még az az, hogy akkor ezek szerint az ingyenesen letölthető appok azok működnek minden további nélkül, viszont ami fizetést igényelne a Galaxy Store-ból (pl. számlapok, ilyesmi) az már nem? -
veterán
válasz HoldfenyLuna #741 üzenetére
De nincs köztük a Viber.
Az üzenet átjön de a hívás csak később amikor már leteszi a hívó.[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
válasz HoldfenyLuna #773 üzenetére
[link] 3:50 - 4:00 között
Pedig vérnyomást mondott, hacsak nem a pulzussal tévesztette össze, vagy véroxigént akart -
francia63
csendes tag
válasz HoldfenyLuna #790 üzenetére
Igen,ez lett a megoldás.Plugin,Wear újrarakása, újra párosítás és voila, működik.Köszönöm!
-
sanyika987
aktív tag
válasz HoldfenyLuna #799 üzenetére
király vagy köszönöm
52000 megér most?
vagy galaxy watch 32.000
ez lesz az első okos órám de nem akarok befürdeni vele[ Szerkesztve ]
iphone 14
-
sanyika987
aktív tag
-
senior tag
válasz HoldfenyLuna #814 üzenetére
Az elvárás annyi lenne, hogy tudjon ilyen téren annyit mint az apple watch 4/5...
Igaz az sem szentírás, de sok esetben lehetett olvasni hogy segített..
-
trskv
csendes tag
válasz HoldfenyLuna #816 üzenetére
Ez a health app rendesen működik nem samsung telefonokon is? Attól tartok, hogy nem fog jól kommunikálni a huawei mate 10 proval 😕
-
Schuler888
senior tag
válasz HoldfenyLuna #828 üzenetére
Koszonom a normalis valaszt! azert ez valahol sajnalatos, valahol meg orulok, nyaron ezert valtottam volna le a mostanit mert ez benne van, de valszeg mar a kovetkezo model lesz igy az utod, ha out of box mar mukodni is fog talan..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
senior tag
válasz HoldfenyLuna #830 üzenetére
Én is erre várok, jóformán két selling pointja van számomra:
- az egyik hogy Androidos
- a másik ez a ECG mérésÉrthetetlen hogy az apple pl elintézte hogy elfogadják, a Samsung ami szintén nem kis cég meg (még) nem...
-
Fradipuma
tag
válasz HoldfenyLuna #853 üzenetére
Értem akkor nincs mitől félni. Köszönöm a vàlaszt!
-
rikymeister
lelkes újonc
válasz HoldfenyLuna #851 üzenetére
Köszönöm a választ. A helyzet az, hogy sajnos nem csatlakozik újra, bár nekem is ez volt az alap. Akkor vettem észre, mikor az órára nem jöttek az értesítések. Fura, mert - mint mondtam - a fülhallgatóval nincs probléma.
-
HSanyi
tag
-
róland
veterán
válasz HoldfenyLuna #865 üzenetére
Hogyan lehet e telefonon beállított ébresztést szinkronizálni az órával? (Vagy egyszerűen csak vezérelhető a telefon ébresztése az óráról? Ebben az utóbbi esetben legalább rezeg az óra?)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
rikymeister
lelkes újonc
válasz HoldfenyLuna #865 üzenetére
Most megnéztem, minden engedély meg van adva.
Azt hiszem az lesz a probléma, amit Skynet258 ír, hogy az android 10 dobálja el a kapcsolatot. Ez lehetséges. Viszont amióta kézi csatlakozásra van állítva, azóta egész stabil. Ha mégis ledobja, összevissza rezeg az óra. -
galbi1972
tag
válasz HoldfenyLuna #879 üzenetére
Reméljük ez hamarosan megváltozik majd...!
-
róland
veterán
válasz HoldfenyLuna #883 üzenetére
Ha jól oldják meg, akkor nagyjából független melyik bank kártyája lesz mögötte. (Amúgy valószínű azokkal indulna itthon akikkel az ApplePay is indult.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
nbwpv9
csendes tag
válasz HoldfenyLuna #887 üzenetére
Köszönöm a pontos választ!
Ahogy te is érezted, kerestem már a wear appban, csak azt mindig elfelejtem, hogy ott is lehet beállításokat keresgélni az alkalmazások között -
rikymeister
lelkes újonc
válasz HoldfenyLuna #890 üzenetére
Ezt hogy csinálod? Nekem a nagyobb van, de 2 napnál tovább nem bírja. 10 perces mérésre van állítva nekem is.
-
rikymeister
lelkes újonc
válasz HoldfenyLuna #902 üzenetére
Fényerő 3-as, és nem élő a háttér. Tegnap este 9 körül vettem le a töltőről, most 59%-on áll.
-
Topi70
tag
válasz HoldfenyLuna #926 üzenetére
Szia! Azóta úgy néz ki megoldódott a probléma. Újra kellett indítani. 20%-ot merült 1 nap. Valószínű valamelyik program beakadt😃. LTE mert szolgáltatós. Nem rossz az. Magentás vagyok ingyen járt hozzá a két másik sim. Így öszesen 3 van. Egyiket átraktam e simre.
-
őstag
válasz HoldfenyLuna #950 üzenetére
Nagyon is számít, nekem Honor telefonom van és a store csak Samsung telefonnal párosítva indult el az órán. Egyébként tök lényegtelen mert appból elérek mindent de mégis érdekes felfedezés volt.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
kissady
tag
válasz HoldfenyLuna #950 üzenetére
Samsungom van, korábban szólt a frissítés miatt de valamiért mégsem akarta a frissíteni. Ma feldobta az órára a frissítést viszont a bixby kiírta hogy nem engedélyezett a régióban. Aztán most hirtelen mégis engedte frissíteni és most tökéletesen működik. Logikátlan
Az ész az nem olyan, hogy van, oszt adok... Az vagy van, vagy nincs...
-
HMárió
junior tag
válasz HoldfenyLuna #1076 üzenetére
Semmit nem rontasz el. Az alapértelmezett kapcsolódási mód a bluetooth. A wifi szolgáltatás csak extra feature. Ha az óra nincsen a bluetooth hatókörben, akkor kiírja, hogy nem látja.
Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
róland
veterán
válasz HoldfenyLuna #1081 üzenetére
Ha nem szeretnéd ezeket a fals adatokat látni, akkor töröld a telefonon az SHealth alkalmazásban. (Bár akár épp mérhetett a tenyeredben, amikor vitted. Kb. 20-30 másodperc egy mérés.)
-
gzbotii
nagyúr
válasz HoldfenyLuna #1150 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
kazmerr
aktív tag
válasz HoldfenyLuna #1164 üzenetére
Köszi a részletezést! Alapvetően a Gear Fit 2 beállításaim alapján akartam feljebb tornázni a GWA2 2 napi akkuidejét, ezért vannak ezek furcsa igények.
Ha holnap tudnál nekem indítani egy fullra töltött órával strava rögzítést és megmondanád hogy kibírta-e 12 órán át, azt megköszönném. (Plusz hogy milyen beállításaid vannak, mert így meg tudná saccolni hogy nálam kb. mennyit megy.)
Ha belevágsz, akkor előre is köszi!
-
HSanyi
tag
válasz HoldfenyLuna #1164 üzenetére
""...Ha telón beállítod az ébresztőt, az az órán is jelez és onnan lehet vezérelni (szundi vagy bezár). ...""
Nekem a Xiaomin nem veszi át a gyári ébresztő órát, pedig a jelzés a plug-in-ben engedélyezve van.
Esetleg másik ébresztő ajánlott?
Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI
-
róland
veterán
válasz HoldfenyLuna #1169 üzenetére
S10-en állítólag lehet vezérelni az órával a telefon fotó alkalmazását: Írnál róla valami, hogy miként van megoldva? Pl.: az órán van élőkép hozzá?
-
róland
veterán
válasz HoldfenyLuna #1171 üzenetére
és Boar: Köszönöm! Ennyi bőven elég lenne, ha az S8-cal is menne, gyári Samsung alkalmazással! (De sajnos S/Note 10 és újabb privilégium.)
-
HSanyi
tag
válasz HoldfenyLuna #1169 üzenetére
Köszönöm, megnézem
Egyenlőre bekapcsoltam, mindent, amiről fogalmam sincs, hátha. :-)Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI
-
kazmerr
aktív tag
válasz HoldfenyLuna #1188 üzenetére
Hát nem vagyok egy nyomkodós. Az első 24 óra alatt 21% ment le, de még túrán / bringázásnál nem teszteltem, az lesz majd az igazi megmérettetés
-
pczinder
tag
válasz HoldfenyLuna #1214 üzenetére
Köszönöm szépen! - Van esetleg javaslatod másik appra?
-
pczinder
tag
válasz HoldfenyLuna #1216 üzenetére
Rendben, köszi!
-
kazmerr
aktív tag
válasz HoldfenyLuna #1249 üzenetére
Óráról indítottam. A következő test Stravaval lesz. Az a furcsa az egészben, hogy a rögzítés ment végig, a gps viszont megakadt. Mindegy, leszedem az endo-t és csak a strava-t hagyom, abban is találtam most túrát (Gear Fit2-ben nem volt).
Ha szeretnéd automatizálni, próbáld ki a https://tapiriik.com/ -et. Azt hiszem 10$ volt, de megbízhatóan működik, és a hibákra gyorsan reagálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Politika
- Androidos fejegységek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest