Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
válasz kazmerr #1154 üzenetére
Endomondo és/vagy Strava kompatibilitás miatt kizárólag a Galaxy Watch Active 2-t nézd. Amazfit GTS/GTR egyikkel sem kompatibilis. (GTR-t próbáltam összehozni, de nem működik. GTS meg eltérő megjelenésű GTR.)
GWA2-re mind Endomondonak, mind Stravanak van alkalmazása.[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
róland
veterán
válasz kazmerr #1162 üzenetére
Sajnos nem ír sem Endomondo, sem Strava támogatást. (Pedig így én isinkább egy GTR-t vettem volna, jóval olcsóbban. [Ráadásul nekem jobban is tetszik a GTR, mint a GWA2.])
De a Lurdi házban lévő Xiaomi shopban kipróbálható élőben, hogy szinkronizál-e. (Én próbáltam, s akkor [október végén] még nem működött.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz kazmerr #1154 üzenetére
Folyamatos pulzus mérés kétféle képpen lehet : az egyik, hogy úgy állítod be az órát, a másik, ha csak edzés alatt fontos, akkor edzés alatt folyamatosan figyel, nyugalmi állapotban akár ki is lehet kapcsolni. Nekem pl nyugalmi állapotban 10 percenként figyel, de ugye mikor valamilyen edzést indítok, akkor meg folyamatosra vált.
Ami fontos, hogy edzés az órán legyen indítva, különben nem figyeli a pulzust! Hiába van Samsung Health appom a Samsung mobilomon, ha onnan indítom az edzést, akkor pulzust nem figyel, csak ha óráról indítom. Jó hír, hogy ehhez annyira nem kell menübe turkálni, lehet kirakni widegetet, amibe tetszőleges sorrendbe berakod a 4 leggyakoribbat és így egy söprés meg egy tapi és már mehet is. Vagy kétszer megnyomod a bekapcs gombot, amit lehet konfiguralni ( nekem ez pl Strava appot indít), illetve olyan óraszámlap is van, amit megnyomsz és már megy is, nekem pl keró van beállítva erre.
Az (óráról indított) edzések esetén külön lehet állítani, hogy mi jelenjen meg az edzés képernyőn, legyen e hangos bemondás, ha igen, mi alapján, legyen e nagyon pontos gpsStravának egyébként van az órára írt appja is. Le is töltöttem, de még nem használtam, mert lebetegedtem, de majd egy séta erejéig tesztelem, hogy a pulzust átveszi e.
Értésítés : mindenről is értesít :)
Hívást lehet rajta indítani és fogadni is.Ha telón beállítod az ébresztőt, az az órán is jelez és onnan lehet vezérelni (szundi vagy bezár). Persze lehet csak az órán ébresztőt állítani, vagy akár remindert.
Ha kell esetleg valami screenshot beállításról, opciókról, akár Straváról, csak szólj. Endomondonak is van saját appja magára az órára, én azt nem használom.
Ha pedig mélyebben elmerülnél azalap funkciókban: [link]
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz kazmerr #1166 üzenetére
Leghamarabb csütörtökön megyek melózni, akkor viszont végre bringázhatok, az egy oda-visszával valamivel több, mint 24 km városi kerékpárutas, piros lámpánál szigorúan megállós, nem outis tempóban. Szóval addig még lábadozok. Addig én max abban tudok segíteni, hogy valami edzést elindítok Neked, hogy addigis mérjen valamit, ha az segít, annak nincs akadálya. Egyébként múlt héten végig keróztam melóba péntek kivételével, akkor több, mint 100 km-t beleraktam, általában az óráról indítottam az edzés részt, Stravát meg még csak telefonról, a két napot nekem simán bírta, pedig a kisebb órám van, de olyan sosem volt még, hogy töltő után rohantam volna. Estére már nem hagyom fent, újdonság varázsa volt az alvás követés, így ki is van kapcsolva a részletes alvás napozás. Ha segít, akkor át tudom küldeni, hogy milyen beállításokkal használom az órát.
HSanyi nézd meg, hogy minden jogosultságot megadtál e! Én először egy Meizu 15-tel használtam az órát gond nélkül. Az ott működött. Aztán S10-zel, ahol az Android 9-ről 10-re váltás során egyszercsak nem jelzett az óra, aztán újraraktam az egész Wear appot minden pluginnal együtt és újra szuperált.
S mivel szerintem ez jogosultság kérdése, így hiába töltesz másik appot, ugyanez lesz, de azért próbáld meg.[ Szerkesztve ]
-
GuruZone
őstag
válasz kazmerr #1167 üzenetére
máig itt pihen az óra az asztalon, elvileg jövő héten elviszik. Volt acél, alu és titán, jó sok esélyt adtam a gyártónak.
A javítás semmit sem segített, a topikját mai napig követem és
van akinek rosszabb lett mint volt.
A nagy " frissítés" után váltottam a Samsungra pont.
Az Active 2 GPS-ével maximálisan meg vagyok elégedve.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
róland
veterán
válasz kazmerr #1240 üzenetére
De ez vérnyomásmérő alkalmazás és nem EKG. (Bár ez is jöhet, de azért gyanús, hogy előbb kell megadni a kalibráláshoz egy vérnyomás adatot, mint az órával végzett mérés. Minimum együtt kellene mérni a két eszközzel.)
-
HSanyi
tag
válasz kazmerr #3850 üzenetére
Az óra már CTI4, nagy változást nem vettem észre, a gps tényleg hamarabb talált pozíciót, de még mindig lassabb, mint a 4.xxx.7 alatt.
Nekem a widgetek között nem jelenik meg semmi új. Frissítést nem ajánl.
El vagyok maradva?Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest