Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz sanyika987 #798 üzenetére
LTE (acél változatban kapható csak), amúgy eSim-nek írják ők, merthogy fizikai SIM nem megy bele, csak eSiM.
[ Szerkesztve ]
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz sanyika987 #800 üzenetére
Hát az, hogy Neked melyik éri meg, azt Neked kell eldöntened. Nekem a sima watch jobban tetszett, de a beígért EKG miatt választottam a GWA2-t.
[link] egy kis segítség angolul, ha nem tudod melyiket vedd a kettő közül
-
Csedit
aktív tag
válasz sanyika987 #808 üzenetére
1 nap és 6 órája vettem le a töltőről és még 59% van hátra, 40mm-es változat.
Szerintem semmi gond sincs. -
worxland
addikt
válasz sanyika987 #811 üzenetére
AOD, BT, automatikus Wifi, napi 50-100 értesítés ~ 1,5 napot bír.
[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
F_Gergely
őstag
válasz sanyika987 #1031 üzenetére
Én is erre várok, de amig nem használható a funkció nem veszem meg az órát.
-
HMárió
junior tag
válasz sanyika987 #1031 üzenetére
Én is letettem róla. Eleve azt se értem, hogy miért kellene megvennem, mikor se az órás fizetés nem működik, se magyar diktálás, se magyar bixby, se ekg és se esim nincsen. Még egy nyamvadt viber üzenetet se lehet kezdeményezni, csak válaszolni lehet. Szóval fapados az egész. Vajon Koreában megvenne valaki olyan okosórát, ami csak magyarul tud?
Semmilyen kedvezményt nem kapunk azért mert félig tudjuk kihasználni az óránkat. Egyébként a sport méréssel kijátszottam magam 2 év alatt és a számlapok cserélhetősége se hoz lázba. Vagy iWatch lesz nekem, vagy semmilyen.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HSanyi
tag
válasz sanyika987 #1035 üzenetére
Max csak azért, mert semmit nem írsz felháborodásodon kívül, ami lehet jogos, vagy akár tévedés is.
Ebben a formában semmi tartalma a hozzászólásodnak.
Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI
-
veterán
válasz sanyika987 #1038 üzenetére
Az ekg semmi hasznát nem tudod venni,csak orvos tudja kielemezni.
Meg nem is lesz pontos.
Ez butaság, és fölösleges +. -
HSanyi
tag
válasz sanyika987 #1038 üzenetére
Érdekes, én úgy vettem, hogy nincs benne a funkció, vagyis ha benne lesz, akkor jó, ha nem akkor is megvan mire akartam használni.
Szóval ez még tévedés.
A rendszer optimalizálás alatt mit értesz?
Minden működik, nekem még Xiaomi telóval is, nem csak Samuval, szóval nem tudom miért lenne optimalizálatlan.
De természetesen a Te döntésed, elég annyit írni , hogy nem jött be (volt olyan órám nem is egy) oszt jónapot.Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI
-
HSanyi
tag
válasz sanyika987 #1042 üzenetére
Semmi gond ezzel, vagyél másikat.
Demokrácia van, nem kövez meg senki, ha valós értékeléssel, vagy csak szubjektív benyomások alapján döntesz.
Mindenki maga dönti el kinek mi mennyit ér.Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI
-
trance89
őstag
válasz sanyika987 #1042 üzenetére
"Engem az zavar H a konkurensek olcsóbban nUjtanak ilyet
De kövezzetek meg ha nem"Nagy tévedésben élsz, sokan pl a watch gt2-t is okosórának titulálják holott csak egy túlárazott fitneszkarperec
Az az óra amelyik nem tartalmaz wifi-t nem okosóra, egy kizárólag BT-s "karperec" 10-12 méteren belül használható a telóval ezért aztán nagy kényelem hogy a kert végén wifi-n kapcsolódva is jelez az óra a karomon míg a teló az ágy mellett pihen...
És ez csak 1 dolog amit említettem, a Tizen OS nemnagyon említhető 1 lapon az olcsóbb órák buta rendszereivel amik igaz hogy elketyegnek akár 1-2 hetet is egyetlen töltéssel de cserébe sokkal hülyébbek
A 7-es droiddal telepített ócska kínai 100-120 eurós IPS kijelzős "okosórák"-at nem venném ide, azok nem okosórák hanem kerek kijelzős telefonok a karon, szar hardverrel és ugyanúgy szar szoftverrel... -
HMárió
junior tag
válasz sanyika987 #1035 üzenetére
Mások azt mondják, hogy a google órai rosszabbak. Szerintem maga az okosóra intézménye nem fejlődött még ki. És ugye direkt nem tesznek bele minden funkciót, mert akkor nem tudnának kiadni évről évre új órákat. És ez a probléma. Nem csak a Samsung márka csinálják ezt, hanem mind.
Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
trance89
őstag
válasz sanyika987 #1056 üzenetére
Szerinted
Amúgy olvasd tovább a kommentemet:
"És ez csak 1 dolog amit említettem..."
Arra amire hivatott tökéletesen megfelel, nálam minden funkciója tökéletesen műkszik ami miatt megvettem: értesítések jelzése + néha válaszolok is, zene vezérlés (play music/vlc), néha időjárást lesek rajta
sokan el vannak tévedve az óra besorolását tekintve, minden értelmes active2-t veséző cikkben ki van emelve hogy ez egy vérbeli okosóra, kifejezetten sportoláshoz nem annyira ajánlott (aki ilyet akar vegyen garmin-t) és főleg nem viselhető egészségügyi eszköz...[ Szerkesztve ]
-
HSanyi
tag
válasz sanyika987 #1059 üzenetére
Az EU-ban az almás EKG-t sem engedélyezték egyből.
Az igazi értelmes okát nem tudom.
Vegyél Microwear L9-t a BG-n, abban fut de a megjelenített adat kép nem egy nagy durranás.
Az ára sem ütős az órának, szállítással 30€.
Ha kell oda adom az enyémet, új, azért vettem, mert elsőre az Amatfit 3-t csak 2020 közepére írták novemberben.
Majd karácsony után, leárazáskor a német Médiamarkt-ban vettem egy A2-t.......Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest