Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
1. mint egy átlagos telefon gps-e. Nekem a sétákat teljesen jól lekövette, annyit mért pontosan mint a telefon a zsebemben. (Direkt kikapcsolatm a BT-t, hogy független legyen a 2 eszköz, és a telefonon nem a Samsung Health mért.)
2. egy gombnyomás. Az edzés adatainál ott van a lehetőség, hogy exportálás gpx-ként.
3. ez passz, eddig 3x 1 órás utam volt vele, nem néztem mennyit merült."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
atike
nagyúr
1 - nálam pontos volt eddig bármikor is néztem (erdei túra, erdei séta, biciklizés is )
2 - egy kattintás, mint ahogy írták is már
3 - nekem 3 nap körüli üzemidő van alapból, 2 nap-ra ment le úgy, hogy a két napban volt 1-1 óra bicikli és 1-1 óra túra (azaz a nap 4 óra GPS-el) -
padi68
senior tag
német tesztoldal adatai szerint 11,4 órát tud a nagyobb model, a kisebb csak 10 órát folyamatos gps méréssel...
1 másik oldal szerint: -14% merülés nagyon pontos gps használattal, kikapcsolt zene esetén.... azaz ca 7 órát
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
kmarci25
veterán
Nekem 3-as van, feleségemnek Active 2. Eszembe sem jutott az esim, ha visszaolvasol, gyorsabban merül, az fw frissítés is másképp van, illetve csak a telekomnál használható. Plusz keveset tudnám hasznát venni.
Én azért választottam a 3ast, mert nekem az jobban tetszett, feleségemnek pedig az Active 2 külseje jött/jön be. Ha jól tudom teljesen ugyanazok a funkciók és a hardware is.q2w3: hogy futsz vele? Csak elindulsz, és hagyod hogy az automatikus felismeréssel elkezdje az edzést, vagy indítasz külön edzést? Itt írtam a kérdésem bővebben...
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
HSanyi
tag
Ha nincs GPS adat, akkor nincs gpx mentés felajánlás.
Vélhetően valamilyen oknál fogva nem volt koordináta adat.
Mikor rögzíted, az óra felső részén stabilan kell világítania a gps ikonnak, ha villog, vagy nincs, akkor nem lesz adat rögzítés.Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI
-
HSanyi
tag
1. A GPS elég pontos és elég gyors is, ha előtte nem volt újra indítva az óra. Ami probléma, az a pontos sűrűsége, de azok száma is pont elég amatőr felhasználásra..;
2, Egyszerű és külső programokkal elemezhető, szerkeszthető;
3, Egyszer próbáltam, erdőben 8 óra után még nem merült le teljesen. (mindig nagy pontossággal használom.) A 4-5 órás bicajozás még úgy megy, hogy csak este rakom töltőre, az egész napot végig viszi az egyéb feladatokra.Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Hát először is Garmin vs Samu. Az egyik kifejezetten sport óra némi okos funkcióval. Leginkább értesít, lehet zenét irányítani akár telóról hallgatod, lehet stream szolgáltatás, vagy bele is pakolhatsz az órába zenét. Akksiban köröket ver a többire, van saját boltja, ahonnan watch face-eket tolthetsz le. Van Garmin Pay. A legnagyobb különbség - szerintem - a kijelző, hisz a Garmin nem amoled. Ha tudod, nézz meg egy transzreflektív kijelzőt élő én, valakinek bejön, valakinek nem. Nekem hiányoznak belőle a "színek".
A Garmin és Watch 3 tud véroxigén szintet mérni (SPO2). Illetve azt olvastam, hogy GWA2 hardveresen is tudja ezt.
Ha alvás figyelés fontos, Garmin csak akkor figyel, ha beállítasz egy intetvallumot, hogy Pl este 10-től reggel 6-ig alszol, akkor csak ebben az intervallumban fogja nézni, hogy alszol e, de ha bealszol 8-kor, akkor azt sem fogod látni. Az eseti szundikat nem figyeli.
Nekem GWA2 csak akkor érzékelt délután Szundit, ha bekapcsoltam az Alvás módot vagy mit, különben csipogott, hogy nem mozdulok.
Garmint IOS-szel használtam, igaz egy VA4s-t, de az alap ugyanaz, ios-en csak értesít, androiddal reagálhatsz is, de csak az appban előre megírt szövegekkel, spontán válasz ott sincs. Az értesítések pedig vagy mind jönnek, vagy semmi, nem tudod apponkent válogatni, hogy Pl a játék appod ne zizegjen a kezeden. Ez ugye Samunál külön állítható. -
HoldfenyLuna
aktív tag
Ha igazán nagy különbséget akarsz, akkor olvasd el a használati utasításokat. Ha van kérdésed, ami konkrét funkció, arra is tuti kapsz választ. Ezek csak hirtelen eszembejutott dolgok voltak.
@Badyboys: nem védem őket, de sajnos arról nem egy bolti dolgozó tehet, hogy meghirdeti a nagy cég, aztán nincs. Itt legalább külön vannak az eladók, aki a mosógép részlegen van, nem kell hogy értsen a mobilokhoz.
Euronicsba meg csak úgy oda vannak hányva szegények.Schuler888: megértés, én dolgoztam Telekom partner üzletbe és mikor olyan jelentkezett, aki azt sem tudta mi az a BT... Hát....
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Szia! Igazából a modernebb az GWA2 és a 3 termesztésen. Kettő közül sztem sokat nem érzékelsz belsőleg - A GWA2 remélhetőleg mindent megkap, amit a 3 -, szóval leginkább designbéli különbség lesz. Az első AW is teljesen használható, de ott nem lesz SPO2. Nekem a fizikai lünetta jobban bejön, mint a fizikai. Ha lenne fekete a kicsiben már meg is vettem volna, de a 45 nekem nagy és tokot is tennék még rá.
Ezt megcsekkolom, mert az AOD az a tavalyi óra "újdonsága" volt, az idei lett az új chip meg az SPO2 mérés.
[ Szerkesztve ]
-
kátú
őstag
Ez nagyjából ugyan az, hogy Dusterből is lehet venni Elegance felszereltséget, és el is hiszed, hogy jó, ameddig nem ülsz bele egy tényleg luxus autóba
Félreértés ne essék, a Duster egy jó autó, ameddig nem akar prémium lenni, de csak annak tűnni sem, az a fényezetlen fekete lökhárítókkal és acélfelnikkel meg összkerékhajtással a jó autó, alap felszereltségben
[ Szerkesztve ]
It still works!
-
Ja, tudja, csak nem megbízható. Sőt, azt is kétlem, hogy ezt mind tudja, és nem kamu eredményeket mutat.
A GWA2 hitelesített, szóval biztos, hogy megbízható. A tízezres órád meg nem is igazi okosóra, mert kétlem, hogy szabadon telepíthetsz rá appokat.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dello79
aktív tag
És ezt miért ide írod ? Amúgy A-ból B-be egy trabant is elvisz.. miért vesz mindenki más autót ? lehet azért mert egyéb szolgáltatása vagy az adott szolgáltatása megbízhatóbb ?
Miért nem egy Apple fórumban írod meg ezt amúgy amit vettél 1. fekete piac 2. nem okosóra 3. melyik szervezet hagyta jóvá bármelyik szolgáltatását is ?De tényleg, miért ide írtad ? az óra egy 1:1 APPLE WATCH klón .. inkább oda írd szerintem, hogy mennyire hülyék hogy 10x drágábban megvették.. az Apple-t mikor egy pont ugyan olyan kinéző óra is van ami 10x olcsóbb
[ Szerkesztve ]
-
dionaea
őstag
-
-
Joci??
senior tag
Ne vedd magadra, sajnos ez a joideje tarto megszoritas az emberek ideigeire ment, mindenhol ezt latom nem csak itt hogy nincs turelmuk, bolhabol elefantot gyartanak, semmi sem jo es meg sorohaltnam.
Az orahoz visszaterve en sem nagyon tudnam rabizni magam egy ilyen "olcso" kategorias nem ellenorzott okosorara, de legyen vele szerencsed ha meg csak teszteled akkor ez meg ugy sem szamit"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
HoldfenyLuna
aktív tag
-
Nem tudom már megnézni, mert reseteltem, és újra kéne párosítanom ahhoz. Egy biztos, hogy bolgár nyelven indul, biztos, hogy nem hivatalos magyarországi import.
mod: közben rájöttem, hogy rajta van a dobozon, ez BGL-es.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jose999
senior tag
Amit hétfőn vásároltam meg tőled active2 LTE + E-SIM nálam kettő és fél napot megy ki sem próbáltad, mennyit bír GPS-szel, mielőtt eladtad? Önállóan GPS-szel nem használtam, vélhetően nem is fogom...
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ford topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest