Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soockit
aktív tag
Ez hogyan működik? Ha a telefonba berakok egy angol kártyát akkor feltudom rakni a Samsung Pass-t és be is tudom állítani a Curve-t mondjuk és akkor bármilyen kártyát be tudok húzni. A Curve azt írja, hogy csak az angol ügyfeleknek biztosítja ezt a lehetőséget. Akkor angol címet kell beállítani hozzá és angol telefonszámot?
-
zezoka
őstag
Még nincs ilyen órám, de ha a témaindító tesztet elolvasod, akkor abban a cikkíró 3db párosított órát használt egyszerre vele (Active, Active2 40mm, Active2 44mm), és még ki is tért rá mint pozitívum, hogy automatikusan ahhoz csatlakozott a szoftver, amelyiket elkezdte viselni.
[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
Nekem LTE-s változat van. Ha leválasztom a telefonról, akkor az LTE modem durván meríti az akkumulátorát, különben nagyjából 2 napot bírna az alábbi használattal:
- GPS on
- WIFI auto
- BT on
- pulzusmérés óránként
- edzés auto
- időjárás 1 óránként frissítve 4-6 településre
- AOD off
- hang off
- rezgés on
- naponta min. 1 óra séta
- napi 5-10 perc köredzés folyamatos pulzusméréssel
- ha úgy jön ki, akkor telefonálás az órán keresztüléjszaka amúgy töltőn, így minden reggel 2 nap 7-8 óráról indul a számlálás.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
StLui
veterán
Köszi, most nincs a közelemben, majd megnézem, de ott, a healt-ben nem volt térképrajz, és helymeghatározás be van kapcsolva, de csak egyféle ilyen lehetőséget találtam, majd megnézem mégegyszer
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
StLui
veterán
Majd teszteljük, csak ugye a feleségemé, és most kevés a kinti edzés, inkább spinracing, meg egyéb beltéri.
Most épen azon akadtam el, hogy felvegye, megtartsa a kapcsolatot a telóval házon belül, wifin, ha leszakad a BT-ról. Nem jön össze, nem megy át a telefonhívás.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
leírásban az van, ha engedélyezem a wifin keresztüli kapcsolatot akkor nem szakad meg a kapcsolat a teló és az óra között, gondoltam akkor lehet fogadni a hívást a lakás másik feléből is.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
ami leírásban benne van azt beállítottam, vicc hogy az olcsó kínai amazfitet könnyebb volt használni, beállítani mint ezt, tény hogy nem tudott ennyi mindent (bár van amiben többet, legalábbis egyelőre úgy tűnik)
-
StLui
veterán
106. oldal szól erről, rövid
-
StLui
veterán
így van, elmegyünk a ház másik végébe, jelzik is hogy megszakadt a BT kapcsolat, de hiába érkezik hívás a telefonra, nem megy át wifin az órára
(nem írtam sehol, hogy BT.on is kapcsolódik közben, értelemszerű, hogy ez akkor lép életbe ha nincs BT)[ Szerkesztve ]
-
bodorjanos
aktív tag
Elég szomorú, hogy ekkorát csalódtál a samukban. Mondjuk nálam is ilyen volt, amikor megnéztem asszony galaxy watch-át és semmit se tudtam rendesen beállítani rajta Nekem az amazfit bip-emen elég egyértelmű a dolog. Amit tud, azt rendesen tudja és csak egy 20-as volt. Elmegy akár több hetet is egy töltéssel, ha nincs non-stop trackingelés. Ennek utódjaként agyaltam a active 2-ben, de elbizonytalanítottál... Körülnézek és várok még szerintem, hogy alakul a piac. Ahogy tegnap utánanéztem az amazfit szériákban is van már EKG-s óra, csak még nem elérhetőek globál változatban. És a xiaomi mi watch irány is tetszene.
Meglátjuk.... Ha esetleg lemegy ennek az ára és tényleg működni fog az ekg is, akkor azért ez se esik még ki a lehetőségek közül.
Köszi, hogy megosztottad velem a véleményed! -
StLui
veterán
igen, bár úgy látom csak akkor ha váltogatni kezdem az órán a wifi kapcsolódás módját (automatikus, nem kapcsolódik, kapcsolódik) először még régebben kérte is a jelszót.
bodorjanos: nekem is ez a gondom mint amazfit használó, feleségemnek akartam egy csinosabb, jobb órát, és csak azt látja, hogy küzdök vele ( ő meg sem próbál semmit, csak azt várja, hogy működjön)
-
hadogabi1
senior tag
Valahol sajnalom az ilyen felfogasu embereket. 1 evig nezegetsz teszteket mire megveszel valamit? Ez olyan mint 1 haver aki megvette az uj kocsijat es folyton mindenben hibat akar talalni benne. Persze ha keresed fogsz is minden bizonnyal mindenben hibat talalni. Ideje lenne elvezni az eletet nem mindenen sirankozni. Samsung pay miatt ennyi hisztit amit itt lehet olvasni. Mindenhol van kommunikalva hogy nem megy, amugy szerintem ebben az oraban ez es az ekg sem fog menni mar, mert addigra jon uj ora. Aki emiatt sir miert vette meg egyaltalan. Ez kb olyan mintha tudod hogy nem megy megveszed majd sirsz hogy nem megy. Szerintem probald meg elvezni az eletet kütyük nelkul. Nekem is van ilyen oram rajottem mar hogy igazabol nincs szuksegem ra de megse hisztizem tele az oldalt vele. Azon kivul minden mukodik es jo csak hozzaszoktam hogy mindent a telefonon nezek ennyi . Ha serto voltam ne vedd magadra. Béke....
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Én nem értem, akkor most van ilyen órád vagy nincs? Nekem még sosem mért egyébként semmilyen járműben futást, vagy más mozgást legyen az autó, villamos, busz, troli, vonat.
Ha semmilyen edzés nincs, nekem az akksi a kisebb méretben 3 napig bírja, pedig semmi nincs letiltva, 0-24-ben Bt-n van, 10 perces pulzus figyeléssel, stb. Ha pl 2*40 percet kerékpározok kint, akkor is 2 nap minimum.
Samsung pay sosem érdekelt, majd talán GPay:)
Én nem érzem, hogy befürödtem volna vele. Minden értesítést megkapok, ráadásul magyar ékezetekkel, amire válaszolhatok is, a bringázáshoz is jól jön.Nem tudom, hogy novemberben, mikor én vettem, mi más jobb lett volna, amit sokkal inkább ajánlottál volna helyette, természetesen droid telefonhoz?
-
Parallaxis
addikt
Te fordítva ülsz a lovon és túl sok hülyeséget olvastál
Nem a bankoknak kellene szerződni a Samsunggal, hogy legyen Samsung Pay, hanem a Samsungnak kellene a bankokkal. Egyszerűen kicsi piac vagyunk és a Samsungnak nem éri meg a befektetés.
A bankoknak van haszna bőven ezen, hisz kap pénzt a gyártótól és a tranzakciók után is, szóval ők szívesen szerződnének (ahogy szerződtek az Apple-vel is), csak a Samsung nem tekint minket komoly piacnak.
-
Parallaxis
addikt
Szerinted a Samsungnak mit kellene itt befektetnie?
Elég sokat, mivel fizetnie kell, hogy a bankok felvegyék a kínálatba, ráadásul tranzakciónként jutalék is megy a banknak.Nem a Samsung adja a paypass terminált, hanem a honos bankok.
Ehhez semmi köze a Samsungnak, de a Samsung Pay-nek sem, mivel az egy szabványos felület, ami minden paypass-os terminállal működik, így nincs plusz beruházás annak aki már rendelkezik terminállal.
Az Apple Pay bevezetésekor sem cserélgették a boltok a termináljaikatNem csoda, hogy megveszed a félkész órát ilyen felfogással amit itt előadsz...
Nem veszem meg, mert nem Active 2-t használok (1 hétig volt meg). Másrészt meg azok akik az ilyen alusisakos fantazmagóriákat elhiszik, nomeg terjesztik nem igazán hatnak meg. -
róland
veterán
Nem feltétlenül nem éri meg a bankoknak bevezetni. Szép adatbázist lehet építeni az emberek fizetési szokásaiból. S biztos, hogy minden készpénzkímélő fizetésnél értesül róla az ahhoz a fizetéshez használt "kártyát" kibocsátó bank, hogy milyen "kártyával" fizettél és milyen elfogadónál.
Ugyanezért a Samsungnak is megéri a bevezetés.Leginkább az adott piac fejlettsége, az ott elérhető "haszon" mértéke a befolyásoló. (Itthon a közel 6500 milliárd forintos készpénzállomány mellett még kevés a "haszon" a bankkártyás fizetések elemzésén. Ahogy terjed a készpénzkímélő fizetés, úgy lesz egyre inkább érdekelt mindenki az ilyen szolgáltatások bevezetésében.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Atlantis
veterán
Majd alkalomadtán fejts ki, hogy német és skandináv (kivéve svéd) nyelvterületen miért nem működik. Csórók azok is?
Fel kellene már fogni, hogy a Samsung egyszerűen túl kevés ahhoz, hogy a bankoknak megérje ebbe invesztálni, mivel ez csak egy relatív kis szelete az Android társadalomnak. Amelyik országokban támogatott, ott is csak pár banknál, mint ahogy az Apple sem általánosan működik itthon (sem).
Azt már érdemesebb lenne feszegetni, hogy GPlay miért nincs idehaza bankoknál, de mivel az órával az sem lenne használható, ezért itt tovább OFF-olni erről tök feleslegesnek tűnik.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
róland
veterán
Én főleg parkoláshoz használom a Simple alkalmazást, valamint postai QR-kódos csekkbefizetéshez. Jó 1,5 éve nem fizettem vele. Meg persze nekem ,vidékiként ,a BKK mobiljegy funkció is jó, hogy ott van.
A Simple az OTP alkalmazása, nekik érdekük, hogy azt használják minél szélesebb körben. A többi banknál azért sokkal fapadosabb az NFC-s mobilfizetési alkalmazás. Valószínű, kevésbé zavarja őket, hogy más platformon is használnák az emberek az általuk kibocsátott "bankkártyákat".
De elég egy jelentős piaci szereplő indulása és a többiek is felveszik a kínálatba. (S van olyan jelentőssé váló piaci szereplő, akinek jelenleg semmilyen NFC-s mobilfizetési megoldása sincsen.)
Amúgy a CES előtt a Samsung jelezte, hogy idén bővíteni kívánja a Samsung Pay elérhetőségét, azaz több új régióbanszeretnének elindulni.
-
Atlantis
veterán
Ha őt ez nem zavarja, akkor téged miért?
Egyébként van Spotify app rá, tehát a zenei részről írtak nem biztos, hogy helytállóak.
Jó lenne már, ha nem kárognál itt folyamatosan, pláne, hogy nincs is ilyen órád (mondjuk nekem sem )....vegyél egy Polart, ha azt szeretnéd és legyél vele boldog
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
HSanyi
tag
Kössz, hogy ennyire aggódsz értem, DE NEM KELL!!!!! felnőtt vagyok, tudom mit csinálok, sőt, előtte is samu aktivitás mérőm volt FIT2, így nem véletlen volt a választás, sőt, vélhetően ellentétben veled, elég sok modellt volt lehetőségem megnézni Németországban.
A Sztratosz 3-t nem vártam meg mert állandóan elfogyott, de lehet veszek azt is.
Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI
-
trance89
őstag
Igazán befejezhetnéd már ezt a szánalmas fröcsögést, leeshetne már végre hogy valójában senki se kíváncsi arra hogy szerinted mekkora egy drága szar a WA2
Jó ideje követem ezt a topicot de amiket itt az utóbbi 1-2 hónapban leművelsz az már minden csak nem normális...
És még mielőtt elkezdesz engem is szidni, nem én voltam az első aki már felszólalt emiatt... -
Atlantis
veterán
Gondolj bele, mennyi tulaj nem jön ide, mert egyszerűen csak elégedett az órával...
Egyébként attól lenne valaki megfontolt és előrelátó, hogy gyári kiegészítőket vesz? Egy órához? Jó eséllyel ugyanonnan származik, mint az általad lesajnált webshopos termékek, csak mivel te gyáriként veszed meg, kifizetsz érte néhányszoros felárat. A helyedben nem bírálnám ezek után, aki (szerinted) drágán megvette ezt a (szerinted) vackot....
-
HSanyi
tag
Bocsi, te nem igazán más véleményt fogalmazol meg, hanem Istenként próbálsz helyettünk beszélni.
Esetemben:
- nem alapvető használati problémával, hanem egy rész kérdéssel fordultam a fórumhoz, remélem érted a különbséget;
- nem állítottam semmikor, csak te próbálod belemagyarázni, hogy akkor ez már nem probléma és milyen nyálasak vagyunk;
- lehet eredeti kiegészítőket használsz, de nyelvezeted nagyon nem eredeti, sőt nem azt mutatja, amit ismételgetsz;
- érdemes lenne elgondolkodnod, hogy mennyire vagy pótolhatatlan a Világban, mert szerintem nem, sőt, igazán jó tanácsot a fröcsögésen kívül nem is olvastam tőled;
- észrevehetnéd, hogy kezd elég lenni a trollkodásból, elégszer leírtad mennyire sz*rok a Samu dolgok, tudjuk, elég lesz, vélhetően nem ez a topik témája.
További szép napot.Privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI
-
Juhaszatti
addikt
"Igen, kezeli más lejátszóját az óra. Play, pause, meg hangerő. És ezzel be is fejeztük."
Nem egészen. Spotifyon tudtommal görgethetsz a lejátszási listákban, nyomhatsz véletlenszerű lejátszást, állíthatsz ismétlést, természetesen léptethetsz magad is. Sőt, le is töltheted belőle a számokat az órára offline lejátszáshoz, csatlakoztatod az órához a Budsot, és otthon is hagyhatod a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
róland
veterán
Valamint előre-hátra léptetés/ugrás a következő/előző számra. (Ezeket is tudja, ha egyáltalán használnám.) Plusz hang be-/kikapcsolása, hangerő állítása.
(Most csak azért is kipróbáltam.)[ Szerkesztve ]
-
Freezee
senior tag
Pontosra van rakva a telefonon minden, mivel elötte másik márka órájával tökéletes volt. Még a focim nyomvonalát is rögzítette kispályán 100x oda vissza
Kézzel indítottam a telefonról a bicikli edzést el is indult, de a célnál megállt, és nem indult újra. Azt megoldottam úgy hogx ne legyen sohase szünet majd kézzel megállítom ha kell.
De valami más gond lesz mivel csak a start és cél-t rögzítette ami 6 km van egymástól majd utólag összekötötte öket egy vonallal és avolt az edzés táv.... Az úgy nem kerek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 4 (44 MM, arany színű, Pink Sand sportpánt)
- Apple Watch Series 7 // 45mm GPS // Midnight Black (82%)
- Apple Watch Series SE 2023 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch 9 45mm Használt/2025.02.20.Apple mar./Akku 100%/p3740
- Xiaomi Redmi Watch 3 Active 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest