Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Remélem nem baj, hogy angol, de
"What are those limitations when using Galaxy Watch with iPhone?The limitations when using a Galaxy Watch with an iPhone are as follows (taken directly from Samsung's site:
Reply function unavailable (replying and message syncing for features such as text messaging, messenger app, emails).S Health features unavailable (viewing map, workout of the day recommendations, etc.).Samsung device-only features unavailable (Samsung Pay, T-money, Nike Running, SOS functions, etc.).Music Manager (PC web version) must be used to send music files to the Watch for playback on the Music Player.Only free apps and Watch-specific apps can be downloaded from the Samsung Galaxy Apps.Availability of app download may also vary by app developer, OS, software version and service region"
-
HoldfenyLuna
aktív tag
A fizetős app a mobiltelefonokra szánt appokra vonatkozik, de ami órára megy (watch specific) és fizetős, az letölthető, hiszen az nem telefon függő.
Gyakorlatilag minden, ami a telefonod iranyítását tenné lehetővé funkció, az felejtős, tehát a kamerával csinálok egy fotót a ruháról, hogy olyan színű óralapom legyen, vagy irányítom a telefon kameráját az óráról.Illetve valahol olvastam, hogy mivel az "óra nem tudja írányítani a telefonod", így nem lehet pl kapott üzenetekre válaszolni sem, max 3rd party appok, mint Viber, Messenger. Tehát nem szifon saját appok.
-
|AP|
veterán
addig-addig vacilláltam, hogy 40 vagy 44mm, illetve alu vagy acél legyen, hogy végül csak arra jutottam, hogy a lehető legdrágább modell lesz a nekem való (acél, 44mm)
Férfi létemre kislány csuklóval bírok (a csuklócsontom felett 16cm a kerület), de még így is valahogy a 40mm olyan furcsán kicsinek hatott. A 44mm még nem lóg le a csuklómról és összességében sokkal komolyabb hatása van (pláne acél kivitelben).
Szóval az eredeti kb. 80k-s tervem most 135-nél jár...
Viszont ha már 44mm, akkor képbe került a Fossil gen5, csak hogy még bonyolultabb legyen a választás
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Robotporszívók
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Dell asztali gépek
- További aktív témák...