- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Megosztom veletek a saját óraválasztásomat, hátha másnak is segít. Nagyon szubjektív ami írok, a saját szokásaimra igaz.
Hosszas keresés és gondolkodás után végül a GWA2 mellett döntöttem. Sajnos élőben nem tudtam megnézni az órákat, ezért videókat képeket néztem. Végül döntöttem a 44-es acél tokos ezüst mellett.
Az az óra gyönyörű, csodaszép. Örömmel vettem fel öltönyhöz, inghez, mert öltöztet. Valóban egy ékszer. És pont ezért mondtam le róla 2nap után. Számomra éppen azért fontos az okosóra, hogy egész nap velem legyen. Edzéskor is, sétáláskor, vagy csak otthoni laíztáskor. Sajnos az ezüst acél nagyon-nagyon elütött ha nem farmer/ing volt rajtam. Sima póló, rövidnadrág mellett nagyon elüt. Talán a kerek kialakítás, fényes ezüst szín miatt ékszeresebben hat.
Arról nem beszélve, hogy úgy kell rá vigyázni mint a hímestojásra.Beláttam inkább az óra legyen értem, mint én érte. Ezért rendeltem egy sokkal könnyebb 44-es fekete alut. Tetettem rá ClearPlex fóliát a MM-ban, és rendeltem egy Spigen tokot.
ClearPlex: Ezen tényleg ne spóroljon senki aki ilyen órában gondolkodik. 5.000Ft, de nagyon jó minőségű fóliát tesznek fel, és nagyon pontosan. Jó tapintani, kellőképpen védi a kijelzőt a vastagsága miatt. Nem torzítja a színeket. A fólia mindenképpen ajánlott.
Spigen tok: Ez már nyilván felhasználó függő, hogy kell-e. Én TRX-hez, HIIT edzéshez, takarításhoz is használom az órát, szinte egész nap rajtam van. Így teljesen nyugodt vagyok, hogy egy pillanatra sem kell figyelnem az óra épségére.
A tok egyébként nem bumszli, szépen illeszkedik az órára. Kb 2-3 gramm lehet. Nagyon jó a gombok nyomásérzete, szépen megvédi a sérülésektől. Persze így nem lett szépségdíjas az óra, de cserébe tényleg egész nap nyüstölhető.
(Annak meg nem láttam értelmét hogy acél tokosra tegyek Spigen tokot, mert akkor nem sok értelme lenne az acél kivitelnek, másrészt azért nehezebb lett volna tokkal együtt.)Szóval gyönyörű az acél ezüst. Ha valaki csak a munkájába/irodába hordja, otthon mindig leveszi az óráját, nagyon jól jár vele.
De ha egész napon elkísérjen, edzésre is, akkor az alu jobb választás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy szinte újszerű állapotú, de használt Silver Case Apple Watch Series 9 GPS 41mm okosóra
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- Amazfit Balance okosóra még 3 év garanciával
- Apple watch SE2 44mm GPS megkímélt dobozos akku 97%
- Apple watch Series 8 45mm ÚJ garanciában cserélt
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest