- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
predakon #189 üzenetére
Kiderül mi lesz. Egyre jobban szemezek másik órával, még eldöntöm, mi legyen. Aztán ha a másik mellett döntök, vagy lemondom az előrendelői ajándékkal együtt, vagy megveszem, és ugyanannyiért felteszem apróra, vagy valakinek átadom (de az csak úgy megy, ha megveszem és egyből átveszi). Ahogy nézem a töltő külön 30k, persze gondolom, ~20-ért lesz csomó az aprón majd.
-
Tekintve a "megkapott/nem megkapott" arányt szerintem kijelenthetjük, hogy ez előrendelősdi nem nagyon érte meg... bezzeg McHawer aki már nyilván megkapta
-
chrisss89
csendes tag
válasz
gyuri2008 #187 üzenetére
Szintén sajnos sestorebol előrendelt óráról 0 info. Koki storeba az eladó nagynehezen méltatott válaszolni annyit, hogy majd jövőhét hétfő vagy kedd talan szólnak. Ha nem hívjam fel őket. ( És adott egy névjegykártyát amin teljesen más elérhetőség volt mint a weboldalukan)
Ezekutan kíváncsi leszek milyen választ kapsz :( -
gyuri2008
veterán
Most írtam nekik egy levelet,kíváncsi leszek rá,hogy mit válaszolnak.
A levél tartalma
Minek ígérnek olyat amit nem tudnak teljesíteni?
Rendelés száma: 56...
Szombaton este felhívtak,hogy egyenlőre nem tudnak semmi pontos dátumot arra,hogy mikor lehet átvenni,persze az ajándékkal együtt,gondolom én.
Vagy a késés miatt már az nem fog járni az óra mellé?
Nem az első eset,sajnos.
Pedig hűségkártyám van önöknél.
Igaz nem sokra megyek vele.
Üdv György
Majd publikálom a választ,ha egyáltalán válaszolnak rá. -
MaddeNNNN
addikt
Nagyon bejövős lett az active 2, de őszintén az árat kicsit sokallom. Talán karácsony környékére lemegy valami akció keretein belül és 70-80k körül meg lehet majd szerezni a 44mm-es alu változatot.
-
válasz
gyuri2008 #183 üzenetére
Mikor én voltam, volt egy kinyomtatott listájuk az előrendelőkről, én is ott voltam. Megnézték és ugye mondták,hogy kevés jött, így azokat szolgálják ki előre, akik előre kifizették. Nekem csak annyit mondtak, hívni fognak, szerintük a jövő hét közepe felé és természetesen jár az előrendelői ajándék.
Mindegy, addig is nézelődök, főleg a Polar Ignite-t, az kijelzőben sehol sincs, de legalább mér rendesen VO2MAX-t.
-
gyuri2008
veterán
A Sestore-val amúgy is gondok vannak.
Az üzletben arra hivatkoznak hogy a vebes részt nem ők kezelik.Hibát hibára halmoznak.
Pl a galaxy watch 40mm ezüst,nem jó áron van a honlapon,ott 79990ft az üzletben meg 69990ft. [link]
Galaxy Watch Active
64 990 Ft – 79 990 Ft
Szín Válassz egy lehetőséget Tenger zöld Ezüst Fekete Rózsaarany Kiürítés
SM-R500NZSAXEH
79 990 Ft
Központi: Készleten
Alle: Készleten
Pólus: Készleten
Köki terminál: Készleten
Győr Árkád: 2 munkanapon belül
Downtown: KészletenErről ennyit.
-
válasz
FuRiONight #179 üzenetére
Ezek szerint nem is, most megint megnéztem, csak a fektéből van készleten (40mm), meg az arany 44-esből. Fél óra múlva lehet megint változik
Nekem mindegy igazából tudok várni, és mondták, hogy megkapom az előrendelői ajándékot is. Majd ha nem, akkor fogok rinyálni. Addig meg nézegetek másik okosórákat is...
-
bg612
tag
És vajon mi lesz azokkal, akik előrendelték?
-
-
Azért lassan köthetnénk fogadásokat, hogy kinek mikor érkezik meg ez a hiánytermék. Az MM oldaláról tokkal vonóval törölték őket
szép kilátások (nekem)
-
Skynet258
veterán
Ma átvettem én is, jó kis cucc. Kicsit féltem, hogy méretben nagyobb lesz mint as Huawei Watch 1st gen-em, de lényegében ugyanakkora. Fém szíj megy majd rá szerintem és akkor elegáns is lesz, most inkább sportos a szilikon szíj miatt, de amúgy szép. Töltőt még nem próbáltam.
-
raulicio
senior tag
Samsung payről nincs valami hír? Vagy meg lehet vhogy buherálni, higy használható legyen itthon?
Samsung órát szeretnék venni de az egyik legfontosabb dolog a fizetés lenne, higy bankkártya és telefon nélkül is tudjak fizetni. -
Titeket legalabb hiv valaki 😀 media nulla infot ad
-
válasz
gyuri2008 #157 üzenetére
Nekem mikor ott voltam személyesen (lásd a sírásom előrébb
), még jövő hét eleját mondtak. Kíváncsi leszek. Ezek után örülök, ha jövő hétvégére megkapom, hogy végre használhassam. Másik órát meg eladtam (Fitbit Versa), most már több napja úgy edzek, hogy nem tudom, mennyi a pulzusom. Hát ez szörnyű, nem is megy úgy az edzés, sőt, az alvás sem
-
bg612
tag
válasz
FuRiONight #163 üzenetére
Ezt a cirkuszt...!
-
-
bg612
tag
válasz
FuRiONight #161 üzenetére
Hol rendelted?
Úgy gondolom, még egyik helyről sem kaptad meg...
Csoda lesz, ha egyáltalán megkapjuk. Lásd az Euronics-os történetet... -
bg612
tag
Tiszta vicc, amit csinálnak ezzel az órával. Nem biztos, hogy ez a legjobb reklám.
Egy ilyen cég, mint a Samsung, hogy engedhet meg magának ilyet?! -
modeller
aktív tag
Edigital-ban előrendelve, előre kifizetve, tegnap voltam bent náluk, azt mondták nem érkezett meg és nem is tudják mikor fog...
-
nbwpv9
csendes tag
Aqua-tól rendelt valaki? Kapott bármi infót esetleg?
-
gyuri2008
veterán
Most hivott fel az Allee sestore üzlet,hogy jövő hét végén várható az óra,amit online rendeltem.
-
Kerio
őstag
-
Kerio
őstag
Kicsit off: Csak nekem nem tölti gyorstöltéssel az S10+-t ez az ajándék duo töltő?
-
Skynet258
veterán
válasz
rayman2006 #148 üzenetére
A helyedben írnék a Samsung ügyfélszolgálatra, hátha tudnak még neked biztosítani töltőt így utólag. Csatold be a rendeléskor kapott mailt, vagy amit az Euronics küldött és van benne dátum, meg az óra és az ajándék.
Egy próbát megér sztem. Megmondod Samsung Experience Store-ban vennéd át.
-
Iceman83
tag
válasz
predakon #149 üzenetére
Hát igen az.
Ilyet nem szabadna csinálni. Reméljük MediaMarkt és Edigital többi shop nem csinál ilyet.
Speedshop ahogy olvasom jelzi késik,de nem törli. Ez a normális eljárás.Ha sok a előrendelés már visszaigazolás nem szabadna adni.
Előrendelés lejárta előtt jelezni,meglehesen rendelni máshol.
Ezután én se rendelek Euronicstól előrendelve ha ajándék van. -
válasz
rayman2006 #148 üzenetére
Ez igen, na ez az igazán köcsög....
-
rayman2006
tag
Én most kaptam email-t Euronics-tól. Törölték rendelésem.
"Az Ön által kiválasztott terméket készlethiány miatt sajnos nem tudjuk biztosítani és más hasonló tulajdonsággal rendelkező terméket sem áll módunkban beszerezni, így nincs lehetőségünk webáruházunkon keresztül biztosítani az Ön számára.
A fentiek értelmében megrendelése rendszerünkből törlésre kerül.
Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük"Ilyet hogy lehet csinálni,ennyit előrendelői ajándékról.
Pedig előrendelés elején rendeltem. -
válasz
Qorthral #146 üzenetére
Jogos, bár inkább az bosszant, hogy van, de mégsincs. Ha valamilyen formában jelzik,hogy ha kifizetem előre, akkor megkapom, akkor megtettem volna. Jó lett volna hétvégén "összeismerkednünk". Na, mindegy, addig olvasom mások élménybeszámolóját,ha lesz.
rayman2006: Akkor jobb, ha én inkább kussolok...
-
Qorthral
őstag
Igazából nem tudom miért méltatlankodsz. Minden bizonnyal küldenek mailt amint átvehető a rendelésed, mint minden normális volt. Senki nem garantálta, hogy 20-án délután át tudod venni. Nem is értem értesítés nélkül miért mentél oda.
Nekem a pár napon nem múlik semmi, megvárom az értesítő mailt és majd akkor szépen atveszem. 🙂
-
Most voltam Alle-ban. Csak azok kapnak akik előre kifizették, majd jövő héten ők hívnak, az előrendelési ajándék ugyanúgy jár. Persze egy k.rva e-mailt, telefont, akármit nem eresztettek meg, hogy bocsesz, nem tudom ma átvenni. Vicc az egész.
-
Scrydhan
senior tag
Downtown sesben azt mondták hogy késnek, ma egy részük megjön viszont.
-
bg612
tag
Tud valaki magyar nyelvű felhasználói kézikönyvet valahol?
-
-
Scrydhan
senior tag
Valakinek ses-ről valami infó?
-
Azért az elég nevetséges szerintem, hogy a legnagyobb boltba meg nem érkezett meg a termék. Előrendelés alatt azt vártam volna el, hogy 20.án érkezik. Nulla információ, se email se semmi. Media Markt....
-
Kerio
őstag
Iponba is megjött.
-
madkiller
őstag
válasz
szabessz #134 üzenetére
Strong. Igazából egyiket sem vágom nem vagyok Pesti. 5.-én rámentem az előrendelésre, kiirta a samsung.com , hogy hol vásárolhatom meg. Előjöttek a lehetőségek és kiválasztottam random a samsung storet, mert mondom mégis csak a samsung store
Ennyi a történetem.
Benex: Akkumlátorról szerintem még nem lehet rendesen nyíilatkozni egyrészt nem is volt feltöltve meg azért pár töltés kell, hogy beálljon. Eddig annyit érzek, hogy kevésbé merül, mint a 2,5éves gear s3am. -
tomiii007
senior tag
Speedshopbol rendeltem es hivtak, hogy jovo het kozepen lehet atvenni mert késik
-
madkiller
őstag
Megérkezett
Nagyon kényelmes a bőrszíj. Meglepődtem. Napközbe kipróbálgatom.
Se storeból rendeltem. Egy Samsung táskában volt az ajándék töltőpaddal együtt.
A töltőpadhoz 25W-os töltőfej is van. -
Nekem nulla infót ad a media markt... ma nem nagyon számítok semmire
-
Rendelt bárki a media markttól? Ha igen van valami update nektek?
-
Benex
senior tag
Gear s3 frontier-hez a 44mm-es.
[kép] [kép]
Nagyon nagyon gondolkozom rajta, "drága" ugyan de nincs nagyon más óra és eléggé szép , nagyon könnyű darab , vékony. Ezzel az órával már aludni is tudnék , viszont jobban félteném ha véletlen neki ütöm valaminek mint a gear-t. Nálam majd az akksi idő fog döteni. Ha kibír 4 napot megveszem , ha nem , akkor nem érezném előre lépésnek. Funkciókban a sziv-es dolgokban tud csak többet illetve a vizállóság, szóval nem adna semmi pluszt szvsz. -
gyuri2008
veterán
Vér oxigén szintet is mér az óra?
-
Melyik SES?
Én ma voltam bent meló előtt az Alle-ban lévőben, megnézni az órákat, mondták, hogy a demo órák is késtek, viszont mikor mondtam,hogy előrendeltem ott, nem mondták,hogy nem fogom tudni holnap átvenni ott.... Kíváncsi leszek.
Egyébként: vékony csuklóm van férfi létemre nagyon, de a 40-es egyszerűen pici. Jól döntöttem,hogy a 44-est rendeltem. Legalább lesz "normális" akkuidő.
-
SX Wave
aktív tag
válasz
Atlantis #110 üzenetére
Neked milyen órád van amelyben van ilyen funkció?
Szerintem elég jól tudná az óra monitorozni és az ébresztést a megfelelő fázishoz igazítani. Hardver megvan, már csak egy jó szoftver kéne hozza, öntanuló algoritmussal.
Azért 42 pbm nem szoktam éber lenni, viszont ha ilyenkor ébreszt az óra, akkor az sem tudom melyik bolygón vagyok. -
csutkaa
senior tag
Most kaptam az emailt:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük online rendelését, azonban a gyártó információja alapján probléma adódott a szállítással, ami azt jelenti, hogy a megrendelését jövőhéten tudja átvenni az Ön által megnevezett címen.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért, amint tudjuk a pontos szállítást, felvesszük Önnel a kapcsolatot!
További szép napot!
Üdvözlettel:
Samsung Experience Store -
Sziasztok!
Az óra rendelése kapcsán azt látom a Samsung oldalán, hogy két különböző Samsung Experience Store van. Van ennek a rendelés szempontjából jelentősége?
Üdv:
Z
-
SX Wave
aktív tag
Én még mindig hiányolok belőle egy olyan ébresztőórát, ami az alvási ciklusunkhoz tudja igazítani az ébresztés időpontját.
-
Atlantis
veterán
válasz
FuRiONight #104 üzenetére
Legális, tudom, de nem etikus szerintem. Nem vagyunk egyformák. Annyira nem fontos az a töltőpad nekem.
1-2 hónap múlva valami olcsóbb árakon dolgozó üzlettől is megrendelhetem az órát, lehet annyival jobb áron, hogy mellé megvehetem a töltőt is és nem leszek vele hátrább anyagilag.
-
-
Atlantis
veterán
Active 1 (fekete) nálam teljesen jól elvan, pedig éjjel-nappal rajtam van...de ugye igazán hosszú távú használati tapasztalat senkinél nem lehet, lévén csak pár hónapja van az is piacon. Jól bírja az alu verzió is.
Én pont a színverziók eltérése miatt nem mertem előrendelni, meg akarom nézni élőben. Alapvetően acélt venném én is, de látni szeretném, az ezüst verzió inkább fegyverszürke vagy olyan ezüst, mint a gen1-es verzióé, ill. az acélhoz adott bőrszíj milyen minőségű. Persze így bukom a dupla töltőpadot, de üsse kavics.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest