- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
exelsior1 #154 üzenetére
Mondjuk ilyen szempontból nem tudtam szemügyre venni a Note2-t mármint, hogy a feketéje mennyivel jobb mint az S2. De igazából, nekem már ezzel sincs bajom.. éjszaka látom, hogy picit világít, és nem is egyenletes.. valami ragasztási nyomokat látok, vagy a fene tudja. De ha már 1 világító pixel is van a kijelzőn, akkor a szemem nem képes ekkora dinamikát feldolgozni és máris nem látom a feketét "világítani". Szóval.. belefér a megfelel kategóriábaA Kékes fehér sokkal jobb mint a zöldes fehér.. De ezt sok helyen ki is használják.. pl mosóporok, fogkrémek, színezőanyagok.. stb. Az emberi szem már csak ilyen, könnyen be lehet csapni..
S3-at a Pentile miatt nem is néztem
Konstatáltam, hogy hatalmas műanyag tepsi.. és visszaadtam a gazdájának. És nincs hiányérzetem, hogy jobban meg kellett volna néznem.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
exelsior1 #152 üzenetére
Láttam.. és nem is 2 percre
S1-et fogdostam, 10 perc elég volt, hogy a Pentile elrendezést örök ellenségemmé fogadjam (szó szerint rosszul éreztem magam mikor ránéztem a kijelzőre)
Az S2 zöldes, a Note 2 kékes.. az iPhone nekem fakó, de a fehér tényleg fehér és hiányzik az igazi fekete. Mondjuk ez úgy alapvető hiányossága bármi másnak ami nem Plazma vagy Oled (csak hogy ne lehessen belémkötni) Tudom, hogy az Oled "kicsit" túlszaturált, de nekem telefonokban kifejezetten tetszik. Monitorban már zavarna..
-
Hobbbyt
őstag
Az a baj, hogy Amoledből nincs RGB-s 960*540. pentilevel pedig csak visszalépés lenne..
Egyszerűen a samuék nincsenek tisztába a plus fogalmával.
Egy Exynos 4212 kellett volna bele (ami jelentősen kevesebbet fogyaszt, ugyan akkora erő mellett) fix NFC, engedélyezni a Stereo hangfelvételt (ha már úgyis 2 microfon van benne, szimmetrikusan -.-") mondjuk egy 1800mA aksi és máris kész a valóban S2 Plus. Szerintem..
-
Hobbbyt
őstag
Szerintem így majd 2 év után is az sima S2 az egyik legjobb telefon..
Remélem kihoznak valami normális elviselhető utódot mire ez szét esikmondjuk úgy jövő nyárra..
Mert, hogy jelenleg nincs olyan telefon amire érdemes lenne lecserélni, és méretben se nagyobb ennél.. az fix.Tököm televan ezzel a méretnövekedéssel.. Az a baj, hogy rohadtul nem a piacot követik, hanem mi követjük a piacot.. Állítom, hogy 2 csúcsmodell közül, ami csak a kijelzőméretben tér el, a "kissebbet" vennénk többen.
De mivel esélyünk sincs választani ha a csúcs kell (és miért ne kéne a csúcs?) így kénytelenek vagyunk megvenni a tepsit... grr..
Ez az S2 plusz meg simán nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CPU léghűtés kibeszélő
- Parfüm topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest