Hirdetés
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz
exelsior1
üzenetére

Mondjuk ilyen szempontból nem tudtam szemügyre venni a Note2-t mármint, hogy a feketéje mennyivel jobb mint az S2. De igazából, nekem már ezzel sincs bajom.. éjszaka látom, hogy picit világít, és nem is egyenletes.. valami ragasztási nyomokat látok, vagy a fene tudja. De ha már 1 világító pixel is van a kijelzőn, akkor a szemem nem képes ekkora dinamikát feldolgozni és máris nem látom a feketét "világítani". Szóval.. belefér a megfelel kategóriába
A Kékes fehér sokkal jobb mint a zöldes fehér.. De ezt sok helyen ki is használják.. pl mosóporok, fogkrémek, színezőanyagok.. stb. Az emberi szem már csak ilyen, könnyen be lehet csapni..

S3-at a Pentile miatt nem is néztem
Konstatáltam, hogy hatalmas műanyag tepsi.. és visszaadtam a gazdájának. És nincs hiányérzetem, hogy jobban meg kellett volna néznem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dead Island 2 beszámoló
- Napelem
- BMW topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi