Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Nem kedves barátom, nem valótlan, bár lehet, hogy kicsit valóban erős.
Olvass bele bármilyen topikba ahol valaki akármilyen almásterméket mer kritizálni, meglátod mire gondoltam. Azt el kell ismerni, hogy a termékeik innovatívak, bár a minőségük nem mindíg az a "legendás" Apple.
Igen minden rendszernek megvan a maga rajongói tábora aki az adott rendszert körömszakadtáig védi.Járt a kezemben iPhone (kolléga 3GS-e) nem 1x nem 2x, így nem alaptalanul puffogok. Nagy vonalakban ismerem is, alapjában egy viszonylag kényelmes és rendkívül látványos rendszer. Ennyi.
Több kollégának és ismerősnek van Androidos készüléke (SE X8, X10, ZTE Blade, Samsung Galaxy, Galaxy Mini) azokat is próbáltam. Alapállapotban is elég jól használhatóak, még a Blade is.
A márkafanatizmusomról csupán annyit, hogy azért használok érintős Nokiát, mert amikor vásároltam erre volt a legköltséghatékonyabb ár/érték arányú navigáció.
Ha megnyekken és cserénem kell, nem Symbian rendszerűt választok. (lévén, hogy addigra feltehetően ki is fog halni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco X7 512GB Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest