Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
Nekem tutkó, hogy ez lesz a kövi házam. le is álltam a kb. 1 hónapja tartó keresgéléssel a neten. Nincs felesleges szunyogháló effektus ami szerintem tökéletesen elrontja a levegő folyosókat bent a házban és szerintem így zártan simán felgyorsul a levegő haladása mivel csak egy irányba mehet onnan pedig kapja a segítő szívást a kifele fujó ventiktől.
nincs csillivilli összevissza villogó ventillátor meg kütyüre. nincs plexi amire nincs is szükségem mert lábnál lesz.
Valamennyivel halkabb lesz mint az átlagos házak.
Egyszerü, letisztult, merev váz, halk működés, kisegítő ventikkel jó szellőzés és pont elfér a hifi barrikádomba

MÁR CSAK EGY BAJ VAN! Nagyon kevés helyen forgalmazzák!
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Még a krampusz is a hardvereket csekkolja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi