Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
Nekem tutkó, hogy ez lesz a kövi házam. le is álltam a kb. 1 hónapja tartó keresgéléssel a neten. Nincs felesleges szunyogháló effektus ami szerintem tökéletesen elrontja a levegő folyosókat bent a házban és szerintem így zártan simán felgyorsul a levegő haladása mivel csak egy irányba mehet onnan pedig kapja a segítő szívást a kifele fujó ventiktől.
nincs csillivilli összevissza villogó ventillátor meg kütyüre. nincs plexi amire nincs is szükségem mert lábnál lesz.
Valamennyivel halkabb lesz mint az átlagos házak.
Egyszerü, letisztult, merev váz, halk működés, kisegítő ventikkel jó szellőzés és pont elfér a hifi barrikádomba
MÁR CSAK EGY BAJ VAN! Nagyon kevés helyen forgalmazzák!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest