Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
így általánoságban: igazából nem akkor ördöngősség az egész.kb 1 órás google keresésel.sokminden kideríthető a táplálkozásról.ami MÁR önmagában sokat segít.
én az első hónapban ledobtam 9kg-ot. annyi volt hogy odafigyeltem a kajára.nem ettem szendvicset meg májkrémet meg ilyen szarokat.hanem tisztán ettem,csirkemell,zöldségek,lazac quinoa-val...stb
illetve vettem egy eliptikus trénert. napi 3x30 perc (1200 cal átlagban) ami már elég. nem akkora agysebészet az egész csak egy átlag magyar gagyi párizsit eszik meg azt a sok olcsó szart.(semmi nem számít csak olcsó legyen) van egy kis réteg akinek igen,aztán kifújt.persze hogy egészségtelenek,elhíznak.
abszolút nem nehéz lefogyni ha odafigyelsz és ésszel csinálod.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tavaly 44 kg-ot fogytam 9 hónap alatt. Mivel sokan kérdeztétek, ezért leírom, hogyan sikerült ezt elérnem.
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest