- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz Netmaster #12 üzenetére
febr és ápr között jól kerestem.
akkoriban ezeket tartottam, mindet jan. 27-29 között vettem:
FXI, EWZ, EWG, EWJ, AIXG, RBCN, PBR
először csak az alulteljesítőket akartam eladni, amik gyengébben teljesítettek az SP500-nál, ilyen volt az EWZ, EWG, FXI, PBR.de aztán úgy láttam, hogy már minden túlvett, szal végül eladtam mindet.
helyettük ápr. 14-én vettem SDS-t, ez akkor emelkedik ha az SP500 esik. ezt máj. 7-én adtam el.
aztán most máj. 21-25 között újra bevásároltam.részben azért hagytam abba a blogolást, mert túl sok mindent akartam írni. ehelyett arra gondoltam, hogy videókat készítek a részvényezésemről, mert úgy sokkal rövidebb idő alatt tudok többmindenről beszélni (persze úgy, hogy közben mutatom a grafikonokat). de időközben más dolgaim akadtak, szal nem lett belőle semmi, de még lehet.
viszont ebben az esetben lehet, hogy átmegyek egy olyan blogos oldalra ahova be lehet ágyazni videókat is, mert itt a ph-n erre nincs lehetőség.[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Netmaster
tag
Persze, hogy neked, te vagy itt a góré.
Nem kerestél egy valag zsét azon, hogy jókor vettél és adtál el?
Érzéseim továbbra is ellentmondásosak. Délután nem semmi rallit nyomtak le az amcsik, azt hittem meg sem állunk a csillagos égig, de idő előtt elfáradtak. Eléggé rángatnak ebben az oldalazásban, de a széleket egész jól meg lehet játszani. Igaz, mondom ezt úgy, hogy rossz irányban voltam DAX-ban.Netmaster
-
fLeSs
nagyúr
ezt nekem írtad? ha igen, akkor mihez gratulálsz?
részvények terén most kísérletezgetek a "relative strength" alapján.
az egyik csoportban olyanok vannak akik erősebbek volt a piacnál, a másik csoportban meg olyanok, amik gyengébbek és emiatt nagyon túladottá váltak.
1. CREE, RBCN, VECO (ezeket lehet, hogy hosszabb távon fogom tartani)
2. DRYS, VISN, CSIQ+RSX
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Netmaster
tag
Gratula az eredményekhez. Nekem tetszik az ötlet, habár mintha még lenne egy-két elvarratlan szál előtte az indexekben, devizákban (pl. EURUSD-t igazán ellökhetnék 1,2 alá egy komolyabb forduló előtt). No, de én nem sietek sehova, ráér az később is.
Milyen érdekesebb részvényeket találtál? Egy kis AMD esetleg?Netmaster
-
-
fLeSs
nagyúr
speciel én is úgy vagyok vele, hogy ha innen emelkedés jön, akkor jó, de ha esés, akkor még veszek. csak időközben már kicsit elbizonytalanodtam, mert ha tovább esik az SP500, akkor a 200SMA elkezd lefelé konyulni, miközben az 50 és a 100SMA már most elindult lefelé. a három együttesen nálam már a medvét jelzi.
-
phaet0n
tag
Mindenkinek kell, hogy legyen, amiben hihet. Nekem ez jutott. És ez fogja a kezemben tartatni a mostani papírjaimat, ha tényleg esés lesz - hiába kárognak még most is újabb mélypontot - és ezért fogok pénzt tolni még bele, ha tényleg fordulni fog onnan. Ha meg nem lesz esés, az csak jó.
-
fLeSs
nagyúr
Én nem látok semmit, én csak tippelek.
Az Elliottozás egy ideig engem is foglalkoztatott, de rájöttem, hogy semmi értelme.
Utólag mindig mindenre rá lehet húzni az 5 hullámot meg az ABC korrekciót, de menet közben semmi haszna nincs, még annyi sem mint az indikátoroknak.[ Szerkesztve ]
-
phaet0n
tag
Üdv!
Én Elliott alapján nézem, és látok még egy lefelé kört, (az 1220-as csúcs és az 1040-es legutóbbi alj 1.618-as fiboja, tehát cirka 930, amivel teljesítené a 2009 márciusa óta tartó bika időszak 0.5-ös fiboig tartó korrekcióját - 940, jó közelítéssel ráhúzható) ez lenne a 2. hullám, és aztán 2011 folyamán (esetleg 2012 elejére) 1500 fölé mehetne - 3. hullám. Kb. így látom jelenleg a helyzetet, ha az S&P-t nézzük. - ez hosszabb táv.
Rövid távon S&P 1110 vagy 1140 a céláram, onnan esés a leírtak szerint.
[ Szerkesztve ]
-
morhange
tag
Látom nem csak én vagyok olyan őrült hogy ilyenbe vágjak bele , pár hónap és belépek a piacra, remélem nem vesztem el az összes pénzem
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Warships
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest