Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
uh bakker a stop loss tényleg rossz helyen van

Annak a felső trend vonal alá kéne esnie kicsivel. Sry, ezt benéztem. Már 1 éve, hogy abbahagytam.
Biztos, hogy visszaesik az árfolyam a kitörés után. De azért kitörés, mert elindul az egyik irányba. Nem várom meg, hogy elérje a maximumot, se azt, hogy visszaforduljon. Szerintem a tp szintet elég alacsonyra is raktam.
Ha még előtte visszafordult volna, akkor az nem igazi kitörés, csak a trend csatorna formáját változtatta volna meg, de tény, hogy buktam volna
Nem látok semmit
Főleg, hogy elvileg, amikor azt beállítom szó szerint semmit nem látni, hogy mi lesz ott, milyen gyertyák stb... Viszont az az összeg (kb.) amit azzal profitálnék bőven elég. Sokszor rábasztam már a magas tp szinttel, meg, hogy na várjunk még stb... Másodpercek alatt is zuhanhat 5-10pip-et. 
Szal a stop loss-t rossz helyre raktam, nagy szarvashiba volt, nem oda akartam, biztos az éhség beszélt belőlem
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest