Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
uh bakker a stop loss tényleg rossz helyen van

Annak a felső trend vonal alá kéne esnie kicsivel. Sry, ezt benéztem. Már 1 éve, hogy abbahagytam.
Biztos, hogy visszaesik az árfolyam a kitörés után. De azért kitörés, mert elindul az egyik irányba. Nem várom meg, hogy elérje a maximumot, se azt, hogy visszaforduljon. Szerintem a tp szintet elég alacsonyra is raktam.
Ha még előtte visszafordult volna, akkor az nem igazi kitörés, csak a trend csatorna formáját változtatta volna meg, de tény, hogy buktam volna
Nem látok semmit
Főleg, hogy elvileg, amikor azt beállítom szó szerint semmit nem látni, hogy mi lesz ott, milyen gyertyák stb... Viszont az az összeg (kb.) amit azzal profitálnék bőven elég. Sokszor rábasztam már a magas tp szinttel, meg, hogy na várjunk még stb... Másodpercek alatt is zuhanhat 5-10pip-et. 
Szal a stop loss-t rossz helyre raktam, nagy szarvashiba volt, nem oda akartam, biztos az éhség beszélt belőlem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest