- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #27 üzenetére
"...egyéb opciók is, ahol pl. a "partíció mentésénél" eleve kijelölhetők egyesével a menteni kívánt partíciók, azaz belefoglalható ezáltal a mentésbe az MSR partíció is, + ha több db WinRE partíció van akkor a másikak is, stb."
Ó, 'asszed nem gondoltam Én erre?Végig is zongoráztam: [01] | [02] | [03] | [04] | [05] | [06]
Csak éppen amikor vissza kellene állítani a partíciókat, akkor azt meg egyesével akarta visszarakni, nem engedte, hogy az összes partíciót kijelöljem egyszerre... Na akkor mondtam magamban, hogy 'emennek ezek a 'csába, azt hagytam is a dolgot (biztos nem fogok 4x "futtatni" partíció visszaállítást a 21. században, az hot ziher(még ha így jó is lett volna minden, akkor sem))...
"...a C mellett a működéshez szükséges főbb segédpartíciók (ESP, WinRE) át lettek másolva..."
WinRE sem lett másolva, csak az EFI meg a rendszer (mondjuk ez a 2 biztosan kell) -
válasz
King Unique #16 üzenetére
A teljes mentésből azt rak vissza a Windows, amit te akarsz.
Attól meg restore, hogy nem a teljes adatmennyiséget kéred vissza. -
válasz
King Unique #22 üzenetére
Ha van kedved és időd (meg bárki másnak) akkor hajrá.
AOMEI Backupper Professional és AOMEI Cyber Backup Premium 1év licenc
Le kell csak tölteni, a ZIP-ben egy TXT fájlban ott a serial, aktiválástól számítva 365 nap.
(biztosan nem tudom, de szvsz a visszaszámláló lejártáig lehet aktiválni)Amúgy az OS elindult és működött 2db partícióval is, csak ugye a tesztnek az volt a követelménye, hogy 4 db partíció legyen átvíve és a méretük se változzon (100MB-osat 99 MB-ra méretezte, a hiba képen látható)
Lehet, hogy a Pro-ban lévő ficsőrökkel (amik a Free-ben nem elérhetőek) más eredmény születik.
-
törölt tag
válasz
King Unique #23 üzenetére
Win 11 témában emlegetett 6. generációs gépet akartam beüzemelni, mielőtt elköltöztem külföldre. Rengeteg energiát öltem bele: beszerzés, upgrade, minden komponenst külön-külön és együtt mindennel is kitesztelni, stb. Az egyetlen nem megszokott tényező az egy külső ssd (860 EVO) volt ilyen házban, bár korábban is arra készítettem a backup fájlokat.
Ez még a szerelés előtt volt, vagyis nem is volt szerelés, mert a backup-nál megakadtam.
Ha lett volna backup, akkor raktam volna át a 850pro rendszer ssd-t az új gépbe (nyilván azonos sata ahci és uefi boot beállításokkal). 1-2 újraindítás után jellemzően ezt gond nélkül abszolválja a rendszer. De mivel biztosra is megyek, ezért backup nélkül el se kezdtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Witcher - Előzetest kapott a TV sorozat negyedik szezonja
- Banggood
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- További aktív témák...
- Laptop Alkatrészek
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest