Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
King Unique #23 üzenetére
Win 11 témában emlegetett 6. generációs gépet akartam beüzemelni, mielőtt elköltöztem külföldre. Rengeteg energiát öltem bele: beszerzés, upgrade, minden komponenst külön-külön és együtt mindennel is kitesztelni, stb. Az egyetlen nem megszokott tényező az egy külső ssd (860 EVO) volt ilyen házban, bár korábban is arra készítettem a backup fájlokat.
Ez még a szerelés előtt volt, vagyis nem is volt szerelés, mert a backup-nál megakadtam.
Ha lett volna backup, akkor raktam volna át a 850pro rendszer ssd-t az új gépbe (nyilván azonos sata ahci és uefi boot beállításokkal). 1-2 újraindítás után jellemzően ezt gond nélkül abszolválja a rendszer. De mivel biztosra is megyek, ezért backup nélkül el se kezdtem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo BevezetésA korábbi tesztem óta -szinte hihetetlen- eltelt 12 év... Akkoriban Windows 7 + HDD + SATA SSD volt a...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest