Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #27 üzenetére
"...egyéb opciók is, ahol pl. a "partíció mentésénél" eleve kijelölhetők egyesével a menteni kívánt partíciók, azaz belefoglalható ezáltal a mentésbe az MSR partíció is, + ha több db WinRE partíció van akkor a másikak is, stb."
Ó, 'asszed nem gondoltam Én erre?Végig is zongoráztam: [01] | [02] | [03] | [04] | [05] | [06]
Csak éppen amikor vissza kellene állítani a partíciókat, akkor azt meg egyesével akarta visszarakni, nem engedte, hogy az összes partíciót kijelöljem egyszerre... Na akkor mondtam magamban, hogy 'emennek ezek a 'csába, azt hagytam is a dolgot (biztos nem fogok 4x "futtatni" partíció visszaállítást a 21. században, az hot ziher(még ha így jó is lett volna minden, akkor sem))...
"...a C mellett a működéshez szükséges főbb segédpartíciók (ESP, WinRE) át lettek másolva..."
WinRE sem lett másolva, csak az EFI meg a rendszer (mondjuk ez a 2 biztosan kell)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest