Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fericske
addikt
Nem kellett volna off-ba tenni

Tényleg jól lenne megkérdezni a Trigence-t, hogy miért állítják, hogy egész a lengőtekercsig megy a digit jel.
Akár küldhetnének részletes technikai leírást is.
Mondhatnád, hogy vezetéknélküli fejhallgatókon dolgozol és szeretnéd beleimplementálni a cuccukat, de jó lenne ha tudnád miről is van szó pontosan.
Az AT meg azt írja, hogy pont a Dnote miatt fektetett hangsúlyt a spécin kidolgozott lengőtekercseibe, amiket ilyen fejhallgatókba szán.
Konspirálhatunk, majd cenzúráznak legfeljebb.
Tegnapra nekem épp elég volt leszólni az Even-esek innovációját azzal, hogy nekem ez csak egy szimpla crossfade amit ki-be tudok kapcsolni a lejátszómon. Látni kellett volna az arcukat.
Illetve ledegradálni a nagyobbik "dactalan" AT fejes hangját.
A Focal-nál k*ssoltam mert lehet meglincseltek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest