- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
f(x)=exp(x) #3741 üzenetére
thanks
jaja, sokat nyomtam régebben flasshel
az nem egy pontosság növelő.. -
válasz
f(x)=exp(x) #3741 üzenetére
Jaaaa, hogy fegyverek!
Szinte csak is Desert Eagle, (talán nem is kell mesélnem az előnyeit többi fegyóval szemben, örök marad nálam) leginkább neki köszönhetem a jelenlegi pontosság és fejlövés százalékot.
Másodlagos fegyvernek jelenleg Type-92, de csak mert tetszik a brutalitása, de hamarosan cserélni fogom a súlya miatt, mert egy ideje már a minél rövidebb küldetés időkre megyek.Célom ugyanis, hogy az Average Mission Time statisztikám mellett 5-ös értékelést lássak a jelenlegi 4 helyett és ehhez keresek majd valami könnyű fegyvert Type-92 helyett.
Jelenlegi két kiszemeltem erre a Dual Uzi és az M4.
Az M4-et még nem próbáltam soha, vélemények alapján hoztam képbe.
Egyébként egyértelmű Scorpion mellett döntenék, ha nem 4-es lövésű fegyver lenne (rontja a pontosság százalékot).Ha neked is hasonló amúgy a statod olyan téren, amit említettél, akkor neked is mehet a Grat nyugodtan!
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest