- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Új hozzászólás Aktív témák
-
novak966
újonc
Igen, és most is kb +20 ezret rádobva kapok új S23-t, gyári garanciával, plusz szervizek is fognak vele foglalkozni, ha van vele valami gebasz, nem úgy, mint ezzel a rejoy-os szürkeimportossal... Pedig jó koncepció lenne ez a használt mobil felújítás és resell.. persze ha transzparensen lenne a cég a telefonok állapotáról... Úgyhogy inkább kifizetemm azt a +20 ezret, és biztosabban alszok..
Most is megy a emailes vita rejoyyal, hogy párom telóján hunglish a UI.. Nekem kellett bebizonyítani, hogy márpedig tényleg USA régiós a kép egy IMEI checker oldalon. Kértem hogy cseréljék be a korrekt régiós készülékre, azóta hallgatnak(kedd óta nem kaptunk választ). Úgyhogy valszeg visszaküldjük.. ki tudja hogy esetleg majd letiltja magát a hálózatról, mert nem jó régióba használják, mert olvastam ilyeneket is már redditen.. szervizről nem is beszélve ha lesz esetleg valami baja.
Csatlakozok előttem szólókhoz. Inkább fizessetek kicsivel többet egy vadiújért, hivatalos partnertől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A használt telefonok piacán nyit új, biztonságos és megbízható színteret a román startup által üzemeltetett Rejoy.hu.
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Arena Breakout: Infinite
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Megújult a PROHARDVER!
- BestBuy ruhás topik
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest