Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joca1
tag
nekem sikerült,bár magamnak kellett rájönnöm az egészre.
nem bejövős ez a parancssoros dolog
szerintem csináld úgy,hogy ami kell bios azt másold be szépen az atiwinflash könyvtárába és akkor nem kell külön helyet megadnod minden ott lesz egy helyen ami kell.
Ja és én úgy csináltam,hogy nem irogattam be semmit,hanem behuztam vagy kijelöltem és bemásoltam a parancssorba.
remélem segitettem valamelyest ezzel,mert ennél pontosabban én sem tudom elmagyarázni.
sok sikert. -
M. Andris
csendes tag
150w a pci-e 2.x es max terhelhetösége (bár azon mosolygok mikor azokhoz a brutális áramértékekhez amik átmenneke ezeken a piciny kis villákon amik vannak a slotokban normáls esetben egy 1-3mm2-es vezeték kell
viszont akkor el lehet gondolkozni a 6970 sekben mivan letiltva szoftveresen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest