Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samgogo
csendes tag
Én arra gondoltam, h GPU magot, ujra lehet forrasztani, Már pár video kártyát elvittem javítani. És eddig 90 % sikerült megcsinálni, kellene pontosan tudni, mi az amit pontoson elvan vágva , h a chip alsó része.ami illeszkedik nyákra vagy valmi más mert akkor másról beszélünk.
-
kem
addikt
Nemtom, én használt piacon vagyok csak otthon. Nekem csak max március-áprilisig kellene valami aztán költözöm olyan helyre ahol csak notim lesz. ezért akarok egy komoly kártyát amit még meg is lehet pöckölni, és alá összerakni a legegyszerűbb gépet ami kihaszolgálja tisztességesen. 2 hónap gémelés a steam akciózás után, aztán bye-bye PC
-
-
Rendben,igen szoktam guglizni,de a kérdésem arra irányúlt,hogy hol jelzi a GPU-Z a SIMD egységek és a texturázók számát?! Ezt sehol,illetve bocsánat jelzi a shader processzorok számát és a ROP egységek számát,amiből nekem kellene tudnom,hogy mennyi az annyi, feltéve ha ismerem az ATI és nVIDIA által tervezett GPU-k felépítését. Bevallom ez a rész még elég hiányos az eddig megszerzett információkhoz képest. Ezt pótolni fogom,mert érdekel a téma,itt a ph-n elszoktam olvasni a cikkeket amikor egy új vga-t elemeznek a srácok. Azért azoknak akik nem mélyednek el ennyire a GPU-k világában érdemes lenne esetleg külön jelezni egy kibővített menüben vagy egyéb módon.
Azért köszi a magyarázatot és a linkek-et elolvastam,hasznosak voltak
Ja és értem én hogy villanymotor,de mi hajtja?!
-
-
egoistus
tag
Nem kisbarátom én a környék jó csajainak nevére emlékszem, meg arra hogy melyik játszótéren melyik padon volt legrosszabb a közvilágítás, és a haverok irigykedve mondták hogy te szemétláda őőőőt is
Ja igen emellett néha játszottam is egy keveset, és volt valami vga is a számítógépemben,
de láthatod ez igazából nem érdekel így a beszélgetésünket zárnám is csak jelezni szerettem volna hogy az ilyen emberek valamiféle elitnek képzelik magukat mert ők már az ős abakuszt is képesek voltak tuningolni. Pedig ez is csak egy hobbi, mint a biciklizés-motorozás stb.. -
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Synology NAS
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest