Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Nekem lenne egy elég kézenfekvő ötletem, hogy miért is van az a pár plusz "hatalmas" ellenállás a 6950es kártyán. Véleményem szerint, a ventilátor fordulatszámát lassítja, mivel elméletileg oda "csonkított", lassított, alacsonyabb feszültségen üzemelő csip kerül. A v-core értékét, meg a "fenti bekötési különbség" okozza.
Elképzelhető ez a feltevés?
Ttomax: Kérlek szépen menj át az nVidia topikot boldogítani. Meséld el szépen ott, hogy milyen jó a gtx580, te leszel ott az isten, senki nem fog belédkötni, mindenki csak dicsőit majd, esetleg édesanyád is csuklani fog a sok irigykedő miatt.
Engem nem érdekel milyen vastag apuci pénztárcája.
Semmi érdemleges hozzászólást nem sikerült kipréselned az agytekervényeidből, ezért ne is eröltesd őket tovább, mert még a végén sérvet kap az agyad. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Trollkodás off pls!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Engem nem érdekel milyen vastag apuci pénztárcája.
Semmi érdemleges hozzászólást nem sikerült kipréselned az agytekervényeidből, ezért ne is eröltesd őket tovább, mert még a végén sérvet kap az agyad. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)