Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- IMG_20250917_090039
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Én csak azt nem értem, ha valaki nem ért valamihez, akkor miért kijelentő módban akarja a kérdő módban felteendő kérdését állításnak álcázni?
Nekem is volt egy ötletem, de nem voltam benne biztos, ezért is kérdeztem. Bár le is hurrogtak hamar.
Szóval, ha valamit tudsz, oszd meg mással is. Ha nem, kérdezz az okosabbtól. Hidd el, aki ilyen cikkeket irogat, nem légbőlkapott dolgokra alapoz, mégis a hozzáértő emberek cincálgatják a nem túl stabil, bár logikus feltevéseket.Viszont azt kétlem, hogy bármelyik cikk itt a PH-n arra irányulna, hogy megvezesse az olvasókat, ellentétben azokkal, akik mindenhol trollkodnak. Igen vannak AMD-s, nVidiás, Inteles trollok is vannak szép számmal. Jó lenne, ha ezek az emberek kicsit magukba szállnának.
Sose feledd a mondást: "Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna."Nem terveztek "tetszik" "nem tetszik" gomb elhelyezését a fórumban, cikkek végén?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest