Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
radi8tor #336 üzenetére
Először is gyűlölöm a politikát, de jó a rálátásom. Ez az egy kulcsos adórendszer, pont, hogy a kispénzű embereknek jött szarul... Persze ez egy hoszabb folyamat része, mivel a vállalkozók, és egyéb fekete/szürke gazdaságban dolgozó egyének nem akartak adót fizetni a többkulcsos rendszer aránytalansága miatt. Ezt szeretnék első körben kifehéríteni, és figyeld meg, hogy utána ismét többkulcsos lesz.
De az ország nyűgje nem ebből adódik, hanem a szociális újraelosztó rendszerben van a legnagyobb hiba. Ehez viszont alapjában nem mernek hozzányúlni, csak kirakatintézkedések vannak. Az meg, hogy nekem volt eszem és előre elkezdtem gondoskodni arról, hogy nyugdíjam is legyen, és ezt behúzzák, az pedig non sence!
De ez már annyira off hogy nem kéne folytatni. -
GerykO
aktív tag
válasz
radi8tor #334 üzenetére
Szerinted, ha a kormány bejelenti, hogy ismét megszorítások következnek, melyik cég emel fizetést? Ha a kormány nem emeli a minimálbér reál értékét, bele lesz-e kényszerítve egyetlenegy lehúzós multi a fizetés emelésbe? Amíg a munkaadói járulékok nem csökkennek, egyetlen épelméjű cég nem fog emelni.
Engem nem érint, mert mint személyi bankár köszönöm szépen megvagyok. Ellenben a dolgozók jelentős része nem ezen a területen dolgozik, na ők szívnak rendesen, ha meg kinyitja a száját, akkor nem sokáig marad munkája. Előtte én is a kereskedelemben dolgoztam, és saját tapasztalat alapján beszélek. De lehet nem ártana némi gazdasági ismeretekre szert tenni, vagy mondjuk HVG-t lapozgatni play-boy helyett. -
Geller72
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest