Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Először is gyűlölöm a politikát, de jó a rálátásom. Ez az egy kulcsos adórendszer, pont, hogy a kispénzű embereknek jött szarul... Persze ez egy hoszabb folyamat része, mivel a vállalkozók, és egyéb fekete/szürke gazdaságban dolgozó egyének nem akartak adót fizetni a többkulcsos rendszer aránytalansága miatt. Ezt szeretnék első körben kifehéríteni, és figyeld meg, hogy utána ismét többkulcsos lesz.
De az ország nyűgje nem ebből adódik, hanem a szociális újraelosztó rendszerben van a legnagyobb hiba. Ehez viszont alapjában nem mernek hozzányúlni, csak kirakatintézkedések vannak. Az meg, hogy nekem volt eszem és előre elkezdtem gondoskodni arról, hogy nyugdíjam is legyen, és ezt behúzzák, az pedig non sence!
De ez már annyira off hogy nem kéne folytatni. -
GerykO
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Szerinted, ha a kormány bejelenti, hogy ismét megszorítások következnek, melyik cég emel fizetést? Ha a kormány nem emeli a minimálbér reál értékét, bele lesz-e kényszerítve egyetlenegy lehúzós multi a fizetés emelésbe? Amíg a munkaadói járulékok nem csökkennek, egyetlen épelméjű cég nem fog emelni.
Engem nem érint, mert mint személyi bankár köszönöm szépen megvagyok. Ellenben a dolgozók jelentős része nem ezen a területen dolgozik, na ők szívnak rendesen, ha meg kinyitja a száját, akkor nem sokáig marad munkája. Előtte én is a kereskedelemben dolgoztam, és saját tapasztalat alapján beszélek. De lehet nem ártana némi gazdasági ismeretekre szert tenni, vagy mondjuk HVG-t lapozgatni play-boy helyett.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Geller72
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Manli GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB Nebula Twin - Garancia 2027.08.16.
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung A16 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)