Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Nosaki at USB3-at hiányolja csatiként,bizti olyan alaplappal rendelkezik,meg kütyüvel amin tömkelegesen van/Nyák/ csati az USB4-ra,sajna legtöbbünk szeény USB2.vel szrelt kütyüzik,Értelmetlen az ami csak 1-nek jó.többnek használhatakan.Kérdésed az Alalplapgyártok felé is küld el,Posta Kts ing-gatya nem lészen elég,s nem is válaszolnak,Amúgy a baj csak az Irreálisan magas a Blue-Ray eszközök ára,holott tömeggyártás lehetne,mások szerint ez a technologia már neméletképes,/Bocs nekem még drága s nem létszükséglet/ 1-ilyeniró.

-
M@trixfan
addikt
Nagyon ízléses. A vekonysaghoz annyira nem ragaszkodom, de valahogy így kell kinézni egy külső optikai eszköznek. Én gondolkodom ilyenben, nekem nagyon bejön, hogy mindig oda csatlakoztatom ahol szükség van rá.
-
g@bo
nagyúr
hát, nem nagyon terjedt el a bluréj iró, talán az ára miatt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DiVaD
senior tag
Tipikus az a dolog, ami tetszik, de nem tudnám kihasználni.

Adatmentésre a HDD és a cloud jobban bejön, mint a BR. (Filmezni nem gépen szoktam. ) -
klepto
addikt
Ez szép méret, majdnem mint egy sima cd tok (141x123x10mm)...

Hogy lehet ekkora (sőt szinte kisebb) területre egy komplett elektronikát és mechanikát bezsúfolni?
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mennyire érzékeny a rázkódásra a szerkezet (természetesen nem írás alatti rázásra, hanem a húrcibálás miatti rázkódásra gondolok).
Amiről viszont nem esett szó; ez a kütyü beéri az USB feszültségével, vagy kell hozzá plussz energiaforrás is? -
tibaimp
nagyúr
Nekem valahogy totál almásnak néz ki, mintha direkte azokhoz készítette volna a gyártó. Mondjuk miért ne.
-
törölt tag
A leg...
Vajon hány lemezt lehet megírni egy ilyennel összesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)