- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolesz1885
tag
válasz
hnorbert70 #688 üzenetére
Akkor nem marad más, ha a 2-vel szeretnél játszani akkor sajna modernebb konfig kell.
-
Zsolesz1885
tag
válasz
hnorbert70 #686 üzenetére
Nem, azzal se futna sajnos. Csak nem túl erős a géped, és csodálkoztam a Win7-en. Természetesen ha az jól megy rajta akkor hagyd azt és ne válts Xp-re. Javaslom az ETS első részét próbáld meg, hátha alapon. Más ötletem nincs.
-
Zsolesz1885
tag
Igazából nem akartam rossz májú lenni, csak finoman célozni hogy a gépe nem alkalmas rá. Esetleg az első részét próbálja meg, az elindult 9250-es kártyával de teljesen alacsony beállításon. Persze nem volt valami élvezhető, de 9550-el talán "jobban" menne. Ám a gépigény amúgy tényleg nem piskóta..
-
Zsolesz1885
tag
válasz
hnorbert70 #680 üzenetére
Kevés neki a kártya. Ez a 9xxx-es széria már nem igazán alkalmas erre. Még a processzortól szerintem elfutna. Bár erre a gépre miért nem XP-t teszel?
-
Zsolesz1885
tag
Egyébként a patch-ok felrakása utána nem állítja el a nyelvet, tehát magyar marad?
-
Zsolesz1885
tag
Szuper játék lehet, csak még nem tudtam kipróbálni.
Egy A4 5300-on elfutna "úgy ahogy" alapon, 1024-es felbontáson csökkentet beállítások mellett?
Én azt olvastam a játékkal kapcsolatban, hogy a esetleges következő részeknél már tervezik a ki-beszállás lehetőségét, gyalogosforgalmat, fuvarok ki-és bepakolását, stb. Ehhez viszont azt kérte az SCS, hogy aki teheti az vegye meg a játékot ezzel támogatva őket, és a fejlesztéseket. Ahogy hallottam alig vannak kb. 10-en akik ezen a játékon dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motoros topic
- Bestbuy játékok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?