Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Biztosan buta kérdés de 2 napja játszom a játékkal! Ha bedugom a fülest usb csatira miért nem azon hallom a játékot? Miért a hangfalakon?
-
apach
senior tag
Hali, nem tudja valaki, hogy hogyan tudnék egy korábbi verzión működő modot átírni úgy, hogy a leges legfrissebb patchen is működjön??? Fontos lenne!
-
macy
addikt
-
macy
addikt
Gyertek multizni, összejövünk valamelyik parkolóban és iszunk egy sört

-
Én is leszedem megint a játékot szerintem.

-
PeL
addikt
válasz
Kingfisher1
üzenetére
Nekem régebben úgy tűnt hogy akinél erősebb gép volt az jóval több fuvart teljesített a rosszabbal rendelkezőknél, emiatt több bevételt is hoztak, de lehet ez csak a véletlen műve volt.
-
törölt tag
Sziasztok.Lehet valahogy saját belsőt készíteni?És ha igen,hogyan??
-
apach
senior tag
Hali.
Nekem egy olyan mód kellene, hogy a 4x4-s alvázra olyan oldallemez legyen, hogy arra kipufogót is tudjak tenni. Tud valaki ilyen módot? Vagy akár módpakkot vagyis tuning pakkot?? Az Új volvóhoz kellene, mert nekem csunya ugy a 4x4 oldal ha nincs alatta kipufogó. :S

-
Kingfisher1
tag
válasz
Rainblw
üzenetére
A cikk írója így állítja: "Az alkalmazottakból befolyó bevétel nagymértékben függ az alájuk rakott kamion teljesítményétől". De szerintem sincs köze hozzá. Van egy sofőröm, aki a 750-es Volvoval alig keres.
Azért nagyon alap gépeket nem rakok alájuk, minimum 500-600 pacikat hajtanak. -
Rainblw
újonc
A sofőrök munkateljesítménye függ az alájuk pakolt kamiontól?
-
törölt tag
válasz
Kingfisher1
üzenetére
Szia.Rúgd ki, és vegyék fel egy fejlettebbet.
-
Kingfisher1
tag
Sziasztok!
Pár napja játszom a játékkal. Van 1 garázsom 3 kamionnal +2 sofőrt felvettem, hogy dolgozzanak. Ezek közül az egyik nem igazán termelékeny ("lusta"). Mintha most az utóbbi kanyarokban kezdene fejlődni, de a másik sofőr ehhez képest sokkal jobban végzi a dolgát.
Megvárjam, míg beérik, gyakorlottab lesz, vagy rúgjam ki? -
h3lios
addikt
Úgy gondoltam ez megér 1 feltöltést.

A kamion elég minimal design, de egyszerűen ehhez a Volvo-hoz ez illik (mellesleg imádom a 750-es motort).
Amúgy a játék maga mod mentes, tehát azért nincs semmi extra rajta.
-
fgabeszf
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi előre is ha láma lenne a kérdésem. 1.7.1-es verzióm van fenn a játékból. A probléma akkor kezdődött amikor 2-3 mod-ot beleraktam a játékba. Az a jelenség, hogy lenyomok valamennyit a fuvarból és egyszer csak kidob a főmenübe, az elkezdett fuvar meg elveszik (valahogy nincs kedvem percenként mentegetni az állást). Először arra gondoltam valamelyik mod okozza, ezért elkezdtem letiltani őket, nem szűnt meg így se, ekkor kitöröltem a profilt és kezdtem egy újat, mindenféle kiegészítő nélkül. Itt nem is csinálta, de sajnos csak egy ideig nem, most már megint elkezdte. Mi okozhatja ezt? Segítségeteket előre is köszönöm. Lehet volt már ilyen kérdés nem olvastam vissza. -
h3lios
addikt
válasz
pityeszka
üzenetére
Szia én nemrég vettem vezeték nélküli Xbox360 kontrollert a géphez és tökéletes vele a játék.
Annyi, hogy a menüben csak billentyűzettel és egérrel tudsz navigálni, de a kamion irányítása megoldható simán. Tegyük hozzá, hogy az összes gombra ki lesz osztva valami funkció.
-
törölt tag
Sziasztok.Lenne egy óriási nagy kérésem.Valaki tudna nekem csinálni scania-ba kiegészítőket?Vagy el tudná nekem lépésről lépésre mondani?
Válaszokat előre is köszönöm. -
törölt tag
Sziasztok.
Létezik scania streamline-hoz valami jó kis belső?Ha
igen,tudnátok dobni egy letöltő linket? -
törölt tag
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy én a frank007-es hungary mapon nyomom.És ha valaki használja ezt a mapot akkor le tudná írni hogy hol milyen kamionkereskedők találhatók?

Válaszokat előre is köszönöm.
-
apach
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem meg sincs a bővítménye. sajna az alapon se igen mentem mostanság. Sok időt vesz el a munkán.
Emellett, a Farmer Simulatoros cuccokat is válogatom, mert hát abból van lehet 20-30 gigányi is, CSAK a 2013 verziós, a 2011 lehet még több. Kibontott mapok 600-700 magásak durván. De nekem (saját szerkesztés) több mint másfél giga csak 1 map szerkesztésem. (és még nem fejeztem be, ezek csak az összetevők). -
-
pityeszka
őstag
Kontrollerrel lehet nyomatni? Látom írja, hogy részleges támogatás van, de azért megkérdezem.

-
Debilon
addikt
nem értem ezt hogy miért baj, hogy nem magyar?
főleg egy ilyen játékban, ahol nem kell beszélgetni, sztorit kibogózni semmit semnyilak mutatnak mindent, ehhez nem kell nyelvtudás sem
az ő dolga, akkor szívjon a tört verzóval és annak minden hátrányával
szerk: amúgy a steamesben is van magyar nyelv
-
apach
senior tag
Csak hogy, a steames NEM MAGYAR nyelvű!!! Legalább is, a Farmer Simulátor játékok nem, és sokaknak az LS fórumban ez baj is, mert nem értik az angolt! Ezért, inkább jobban jár ha nem ott veszi meg. Emellett, bonyolultabb is hozzájutni stb. Szerintem. Nekem személy szerint, igencsak lényeges az, hogy Magyar nyelvű legyen a játékom mindegyik!
-
Debilon
addikt
-
apach
senior tag
válasz
üzenetére
Mire nincs megoldás?? Arra, hogy eredeti játékod legyen?? De van rá megoldás. az enyém pl EREDETIN KISZÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT 3480 Forint volt. és NEM 5000+kiszállítás, vagy épp utazási költség, ha épp nem olyan helyen lakik az ember, ahol nincs olyan bolt, ahol megvehetné. Én tudok egy oldalt adni ha kell, ahonnan meg lehet rendelni. De nem tudom, hogy most mi is a gondod.

-
slice14
veterán

Ezt rendesen magam alá gyürtem. A vakegér nem látta hogy Index Elek...

-
apach
senior tag
engem vagdal kifelé a játék sorba, miután betettem a storet meg valami 999) vagy 999( kezdetű izé-t de a fele meg se jelent. Új pályát kezdeni meg, nem akarok azt tudom, ahhoz, hogy megjelenjen a többi izé is a Megastoreos rarban levők
-
apach
senior tag
válasz
üzenetére
Én HyperCam 2 verziót tettem fel. Teljesen Magyar nyelvű egyből, telepítés után. és egyszerű a kezelése is szerintem. 5 percig sem tartott hogy beállítsam és használjam. Igaz, hang nélkül vettem fel 3-4 videót.
Meglestem most az imént ezt az Action progit. Háát, jobban tetszik a HyperCam! Nem kicsit. -
törölt tag
Sziasztok.Ha ti vesztek föl videót milyen programot használtok?
-
macy
addikt
-
macy
addikt
válasz
djdaniel
üzenetére
Menüben van fotó mód.
Bazsikaj: Mega Store 1.8
-
apach
senior tag
Hoztam nektek valamit. Most találtam.

Eddig is láttam mondjuk, csak nem volt videó így nem tudtam pontosan mi is lehet benne.
Amit kerestem 
Volvo FH16 v1 Fix by Oleg Kushin
Oldalsó Kipufogó, vagy épp 8x4 alváz, vagy akár a 4 féle fülke.

Leszedtem és azonnal tesztelem is.
-
macy
addikt
válasz
üzenetére
Van, viszont valami gond van vele mert sokszor leesik az fps 15-re. Biztos összeakad valamivel.
Peterbilt 389 -
macy
addikt
Próbáld ki a caterpillart, tuti beszorulsz, felakadsz, előzésnél zúzol. Szélesebb mint egy sáv

-
apach
senior tag
válasz
üzenetére
Már nem is, mert megvan az Új verdám, és az első útján sérülésmentesen Kiválót teljesített. Most 3% a pót meg asszem 13% a gép, mert nem figyeltem oda, és rottyant a szalagkorláton.
Holnap hozom róla a képet. 
macy: nekem is volt hasonló, de nagyobb ívben fordulok rá.
Kapunál viszont sosem akadtam még el. 
-
macy
addikt
Visszaültem egy kicsit nosztalgiázni a Scaniára.
-
macy
addikt
válasz
üzenetére
Ez a kettő van fent: Trailers and cargo pack, Military cargo pack.
apach: nem viszek többet caterpillart, nem fér át a fizetőkapun, beszorulok vele a lehajtókon, tiszta gáz

-
törölt tag
Sziasztok.Ma kezdtem el próbálkozni egy saját skinnel.És így elsőre úgy érzem hogy elég jó lesz.De semmit sem akarok elkapkodni úgyhogy meg el fog telni egy kis idő mire lesz lesz.De ha lesz lesz ígérem hogy csinálni fogok egy pár képet és megosztom majd veletek.

-
apach
senior tag
nekem ez az Új volvó az istenért sem akar szépen működni pedig eredeti a gamem.
próbáltam már van 4 félét, vagyis kb 4 helyről szedtem le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- További aktív témák...
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Újszerű Oled Steam Deck 512Gb ( Garancia 2028 decemberig )
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azzal jobban jársz. 

Majd lassan rakok fel új képeket.Most a legújabb magyar mapon vagyok.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Holnap hozom róla a képet.