- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
5000watt #726 üzenetére
Amíg rendesen játszottam, addig voltak, most is van pár, de csak dísznek. Voltak szép piros-fehér-zöld kamionjaim, és egyszer csak átváltott -4milliárdra. Na akkortól minden csalást bevetettem. Van fent valamelyik fizika mod, meg a sebesség limitet kiiktattam, plusz az a motor mod. Egy dolgot nem szeretek benne, hogy a winamp gyorsbillentyűk nem mennek a játék közben. Külön meg nem másoltam be a játéknak zenéket.
-
apach
senior tag
-
válasz
5000watt #724 üzenetére
Igen, a dupla hátsó kerekesek stabilabbak. Éljen a Valiant
Ahhoz van egy motor mod is, 1000le, és simán megy pótkocsival is 136-al. Csak kanyarban is egyenes megy tovább ekkora sebességgel. Egyébként hasznos a csalás. Mikor átmentem -4milliárdba akkor újrakezdtem, kapásból 14-es szinttel, milliókkal. A moddolt motort meg csak 28-as szintnél engedte megvenni. No azóta viszont nagyon megy a gép. Csak legalább törne... A Franciáknál meg nem lehet letörni a fizetőkapu sorompóját, és képes beleépülni a kamionba, ha fizetés nélkül lógnál át. Szóval van akció, csak keresni kell. Sajnos az utat se lehet levágni, nem tolerálja a program. Pedig Angliában vannak nagyon jó szerpentinek is. De a kedvencem a bányák poros bevezető útja, amin lehet driftelni is.
-
apach
senior tag
válasz
5000watt #713 üzenetére
Én 120Km/h nál szoktam ilyeneket.Frontálisan de úgy, hogy a kocsi is arrébb repül szinte az útból.
Fékezés nélkül gó tovább.Persze a mostanság összejövő 30-40 ezer eurós javításokat nem igen csípem, de ez van. Meg amikor a besoroló sávból elém jönnek, azt imádom. 120Km/h nál szintén. De úgy, hogy nem is számítok rá.
Már nem izgat a szerviz, meg nem állok a célig.
Csak megyek ezerrel előre Motorhibával stb.
Volt hogy 60% os törés stb volt a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged