Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Sajnos nem ment egy parancs sem. Haverom aki nagyon érti ezeket, vele minden beállítást kipróbáltunk, ilyen default, olyan konkrét,de nem ment
A hivatalos oldalon sem találtam anno a támogatott chipsetek között,pedig elég elterjedt darab... De már vagy 4 hónapja nem is foglalkoztam végül vele.
Ettől független ha valaki intel gma900 integrált vid karival megcsinálta, átdobhatná mit irt be parancsoknak.
-
sh1n0b1
csendes tag
Jó, nem a KDE-ről beszéltem, amúgy tényleg marhasok disztóval játszogattam. Amúgy nekem semmi bajom azzal, ha le-script-kiddieztek, nem a rangra hajtok, hanem hogy ha az élet úgy hozza, fel tudjak lógni egy kóborjelre pár percre, ennyi a mondandóm lényege. Mivel nekem van itthon internet, (wifivel), egyátalán nem az a vélom, hogy most x pénzt megtakaritsak a lopNET-tel, hanem hogy ha tényleg fontos, rákapcsolódhassak. Egyébként is adódhatnak olyan élethelyzetek, ahol ilyen tudás életet menthet

Egyébként, szivesen olvasom a megértésére irányuló további cikkeidet, összerakom én magamnak a képet, csak ez igy még sovány

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A hivatalos oldalon sem találtam anno a támogatott chipsetek között,pedig elég elterjedt darab... De már vagy 4 hónapja nem is foglalkoztam végül vele.