Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh1n0b1
csendes tag
nem mondod, te magad vagy az Xploitz?
csak neeem...
amugy, találtam értelmes tutorialt, addig eljutottam, hogy a háló csatornája a 10-es, csak nekem vmiért wifi0 helyett wlan0 van a listában :S meg nincs ath0-m sem... mi lehet a baj?Vladi: nem kell adni, megtalálják ők maguk is
Természetesen tutorial jelleggel csinálom az egészet, soha semmilyen hasznom nem lesz belőle, hogy ha megtanulom ezt! Illtve, attól függ, honnan nézzük 
egyébiránt, ez az első olyan linux dist, aminek megfogott a kezelőfelülete... lehet hackernek születtem?

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Asztalos klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- JBL Live Flex 3 - Prémium Bluetooth Zajszűrős Fülhallgató - Kék
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak neeem...
Természetesen tutorial jelleggel csinálom az egészet, soha semmilyen hasznom nem lesz belőle, hogy ha megtanulom ezt! Illtve, attól függ, honnan nézzük