Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
miklos0308
tag
Sziasztok, [link] ezt csinálja a gépem pár hete, van h napokig folyamatosan aztán van h 2 hétig elő se jön... ezen a videón a saját gépem látható. A kérdésem, hogy tudnátok e esetleg adni egy lenovo szervizes telefonszámot, mert az oldalukon nem találtam (lehet csak elsiklottam felette), illetve h a szervizzel kapcsolatban mik a tapasztalatok esetleg előjött e másnál is már ez a probléma? :/
[ Szerkesztve ]
-
miklos0308
tag
Még egy kérdés Valaki játszik, vagy próbált játszani a guild wars 2-vel itt? Mennyire játszható, hány fps-t produkál?
-
Borote
addikt
válasz miklos0308 #2151 üzenetére
"Lenovo Magyarország" google keresés első találata
[ Szerkesztve ]
-
OneHalf
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ilyen jó kis gépem, de a minap arra lettem figyelmes, hogy a gép alján a hűtőlevegő kivezető mellett lévő ventilátor nagyon halkan elkezdett ciripelni, alig észrevehető, de feltűnt. Ha felemelem és elfordítom 90 fokban elfordítom a gépet elhalkul, olyan, mintha a ventilátor valamihez hozzáér. Mi a véleményetek komoly probléma lehet, vagy ne foglalkozzak vele, ha felnyitattom megnézetni ugrik a garancia?
Köszi a segítségeteket előre is.
-
Gaben92
őstag
válasz OneHalf #2154 üzenetére
Alul tekerd ki a gép alján lévő nagy panel 2 csavarját, és akkor a panelt le tudod húzni. Akkor ha jól emlékszem rálátsz a ventire, és rájöhetsz mi a baja. Így a garanciád sem ugrik, mert azt direkt amiatt lehet levenni, hogy RAM bővítés, HDD csere miatt ne kelljen szervízbe vinni a gépet. Csak a mi esetünkben szerencsés, hogy ott a venti.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
cynric
tag
válasz OneHalf #2154 üzenetére
Nekem MSI GX610PX csinált "hasonlót", zörgött(ciripeléstől határozottan hangosabban) a proci hűtő venti, de ha elfordítottam, akkor nem. Meg kellett olajozni azt a tűt, ami körül forog a ventilátor. Ezt körülbelül fél évente. Nem biztos, hogy Neked is ez a baj, viszont ezt garancia vesztés nélkül nem tudod megnézni.
[ Szerkesztve ]
7lövetű konyhakés
-
dave0825
őstag
Használ valaki KMPlayert G580GH-n??
Olyan gondom van, hogy az nVidia vezérlőpultban nem lehet nálam beállítani, hogy ne integrált vga-t használjon a program, és néhány fullHD filmet nem akar lejátszani, csak akadozva, leginkább olyat, ami .mkv kiterjesztéssel van...Igaz, hogy a VLC is integrálton van a vezérlőpultban, és azt sem lehet áttenni dedikáltra, és mégis akadásmentesen megy, de én a KMPlayerhez szoktam hozzá valaki nem tud megoldást??Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Gaben92
őstag
Elsősorban amúgy én is ilyesmire gondoltam. Nem tudom, hogy ezek csapágyazott ventik-e, nem gondolnám, de ha azok akkor a csapágy haldoklik, ha nem, akkor lehet, hogy csak szimplán retkes. Viszont ha más nem vidd el szervízbe, és kicserélik. Feltéve ha tudod nélkülözni a gépet egy ideig.
-
resi92
csendes tag
Helosztok
Nekem lenne egy olyan problémám hogy nem tölt az akku kb 10 perce azt ja
Meg néztem az aksit a ki veszem ere ki pottyan belőle egy darab műanyag azt egy kicsit felborzolt nézegetem hogy honnan és lám a az aksinál van a csati azt a épnél is ugye bár azt a gépnél a réz lamik között van egy pöcök az tört le és az be folyásólhát valamit mert nekem ez nagyon nem jó így és napi szinten utazok úgy hogy aksiról megy -
dave0825
őstag
Beladon, celka5 köszi a választ mindegyikőtöknek.
Aimp3 nagyon tetszik, már korábban szobatársam is ajánlotta, ezután ezt használom
Splash pro ex jól néz ki, tetszik, viszont elég kevés beállítás van benne számomra, legalábbis KMPlayer-hez képest, amit már megszoktam, annál jóval kevesebb :/ Megnézem a Splayer-t, hátha majd az
Mégegyszer köszi mindkettőtöknek!Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Faterkam
addikt
Telepítési érdekességek, ha valaki nem futott még bele: Tegnap pendrive-ról telepítettem a lapost, nem először
Annak idején Usb 2.0 pendrivre-ról ment a 2 Usb3-s csatiról is, meg a töltő melletti csatiról is. Viszont tegnap Usb3-as pendriv-ról akartam, de azt csak a töltő melletti Usb2-es látja!
Érdemesebb tehát Usb2-es pendrive-ot használni, mert az megy mindenhonnan!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
willmenn
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt. Olvasgattam a fórumot, de nem találtam az én kérdésemre választ.
Vettem egy Lenovo G580-s lapos PC-t. Nincs is vele semmi gond, ill csak egy kicsi. Eddig fel sem figyeltem rá, mert nem akartam használni, de most amikor a CD-ről akartam boot-olni semmi. (Ha kiveszem a vinyot, akkor a CD-ről lehet, de ha OP-rend. van a vinyon akkor nem.)Csak a vinyoról bootol. Hiába állítom be a BIOS-osba. Az F12-es választás után sincs semmi különbség. Ha csinálok egy bootolható USB-t, és F12-vel arról szeretnék indítani az OK, de CD--ről nem megy. Tudtok valami okosat mondani ez ügyben? Mi lehet a probléma? vagy ez a természetes?
Válaszotok előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
válasz Beladon #2165 üzenetére
pl. több feliratos sorozatot is nézek, néha filmet is, és előfordult már, hogy nem teljesen passzolt a felirat időzítése, de nem az egész film alatt ugyanúgy, hanem az elején pl. 2-3 mp-et késett, a film vége fele meg már 1 percet, és KMPlayer-ben lehetett billentyűvel is csúsztatni, a Splash-ben viszont csak a menüben lehet beírni...KMPlayer-ben világosítani is billentyűvel lehetett, ahogy hangot/képet/videót készíteni a filmről. Előző/következő feliratra ugrani, képen nagyítani/kicsinyíteni is bill.kombinációval lehetett. Azt is már megszoktam, hogy ha megnyitok film közbe egy másik ablakot, pl. mozillát, akkor az a lejátszó mögött jelenik meg, nem kerül elé, Splash-ben ezt sem találtam meg, bár lehet csak nem vettem észre. Még van pár dolog, amit már megszoktam a KMPlayer-ben, Splash-ben pedig nem találom :/
most GOM Player-rel ismerkedek, hasonló a KMPlayer-hez a felépítése/tudása.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
resi92
csendes tag
Helo
Figyelj ne a helyesírásommal foglalkozz hanem a problémámmal oksa mert ez nem egy magyar óra hanem egy probléma meg oldó fórum első sorban azzal foglakoz hogy mi a probléma azt utána talán a helyesírással de ha írtál volna valami meg oldást akkor nem szolok semmit hogy a helyesírásommal van gond hanem elfogadom a tényt hogy ez van azt csá
-
-
Gaben92
őstag
Ez pedig nem egy ügyfélszolgálat, ahol azért fizetnek, hogy segítsünk, csak szimplán ingyen segítünk, ha tudunk. És én speciel nem szeretem a "ne a helyesírásommal foglalkozz hanem a problémámmal" jellegű hozzászólásokat. Nem ügyfélszolgálatosok vagyunk, akikkel bárhogy beszélhetsz, el kell viselniük a munkaköri leírásuk miatt.
-
-
resi92
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget Beladon és Naigen
-
J.J. András
őstag
hali Mindenkinek !
Van ebben a Lenovo G580AH típusban mSATA vagy mini PCI-E csatlakozó, ahova micro SSD-t dughatok ?
Vagy csak a DVDíró helyére tudok keretet venni bele ?köszi
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
Beladon
aktív tag
válasz J.J. András #2176 üzenetére
Csatlakozó szempontjából a wifi kártya helyére is tudnál, de mivel ott nagyon kicsi a hely ezért csak az általad említett megoldás létezik. (ha ilyenről van szó az tudtommal nem fér be ha csak nincs eltérés a gépekben. )
A mi kártyáink ekkorák:
[ Szerkesztve ]
-
-
Beladon
aktív tag
Lehet, hogy igazad van nem vonom kétségbe. Írtam is, hogy tudtommal csak az ő által említett megoldás működik. Persze én a méret miatt gondoltam, hogy nem fog menni a dolog, mivel valahol mintha olyat olvastam volna régebben, hogy lehetne csak a hely miatt nem megy. Mindenesetre köszi a pontosítást.
-
Naigen
aktív tag
válasz J.J. András #2176 üzenetére
Én nem szarakodtam vele sokat, ssd ment a hdd helyére, utóbbi meg egy külső házba. Itthon elfér mellette az asztalon, ha meg viszem vhova akkor se nagy macera. Még csak nem is usb3-as a ház, viszont beépített usb kábeles, hogy el ne hagyjam
Szavaz a hejesirok pártyára.
-
Preferia234
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már volt itt egy posztom.
Az volt a problémám, hogy játék közben egyszerűen kikapcsolt hirtelen a laptop, mindenféle előzetes vagy utólagos hibaüzenet nélkül, kb a 10. perc után. Az Empire Total War és az új Tomb Raiderrel próbáltam ki.
Én hűtésproblémára gyanakodtam, ti is ezt valószínűsítettétek, ugyanakkor a szerviz visszaküldte azzal, hogy nincs semmi baja, és ez nem játék laptop.
Ezzel egyet is értek, de szerintetek nem kellene bírnia legalább az Empire-t? Mert szinte maxon elfut akadás nélkül, csak ez a kikapcsolós probléma van neki.
Laptop-specifikáció:
Intel Core i3-3110M / 2,4 GHz CPU
4GB DDR3 RAM, 1TB HDD
NVIDIA GeForce GT 635M 2GB VGAMit mondtok?
-
-
Beladon
aktív tag
válasz Preferia234 #2181 üzenetére
Nálam a TombRaider 2013 gond nélkül ment nyilván grafika finomhangolva i53210m Gt635m. Valóban nem "gamer" laptop, de azért sok játék elfut rajta ha arról van szó, bár nekem elsősorban munka miatt kell. Azt még hozzáteszem, hogy átpasztázás után rengeteget javult a hőfok.
Faterkam: A 2 perc talán picit túlzás, de lehet neked annyi volt. A HDD mellett azért van még pár gyenge pont. -
Naigen
aktív tag
Szerintem arra nem hivatkozhat egy szerviz, hogy ez nem játékra való laptop. Normál használat mellett, és ide értendő sztem az is, ha az ember játszik, vagy videókat szerkesztget, nem termelhet annyi hőt, hogy a védelem aktiválódjon, s lekapcsolja a gépet. Ez nem megfelelő működés... Én megkérdezném, hol szerepel ez a gép leírásában (igaz nincs kéznél, de kötve hiszem, hogy lenne ilyen kitétel), hogy játékra nem használható, mert túlmelegszik a gép.
-
Faterkam
addikt
válasz Beladon #2183 üzenetére
Most áruljam el, hogy stopperrel mértem a bekapcsolástól, amíg betölt mindent és használható az asztal? 1:58 lett a vége!
(Az elején van Boot menü, és van jelszó is, de a boot menünél rögtön nyomtam az entert, a jelszót meg gyorsan írtam)
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Borote
addikt
Vidd el takaríttatni és pasztáztatni, ha nem tudod Te magad megcsinálni.
Mondjuk egy stressztesztet érdemes lefuttatni, pl AIDA64-t, ott lehet párhuzamosan CPU-t és GPU-t is terhelni, megnézni, hogy milyen hőfokokat kapsz. -
J.J. András
őstag
válasz Beladon #2177 üzenetére
hali, igen tudom milyen mSATA SSD, és azért kérdeztem, hogy a miniPCI-E csatlakozó van-e rajta (pl WIFIhez), vagy combo, azaz SATA vezérlő is rá van dugva.
Ezt már jó rég kivesézték itt a PHn !Szóval azt hittem a WiFi-s miniPCI-E mellett van egy mSATA csatlakozó is, és akkor nem kell a DVDt kidobnom.
üdv KÖSZI A VÁLASZOD ! ezt akartam megvenni : 60GB SSD mSATA
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
Faterkam
addikt
válasz Beladon #2187 üzenetére
Sajnos én is sokallom, a szomszéd Fujicu Ah502-ese 1:30 alatt simám üzemkész, szemre is gyorsabb, bár neki a Win és Office, Skype-n kívül nincs más fent.
-
dewil666
őstag
Szia!
Áprilisban vettem a gépet de nem tudtam hogy 6 hónapon belül megcsinálják a takarítást ingyen. Ha a gép egy éves lesz akkor bevihetem a laptopszalonba a gépet újrapasztáztatni ha átlagosak a hőfokok? Helyben megcsinálják januártól?
A debreceni laptopszalonos srácok elég „durván” bánnak a gépekkel. Mikor vettem akkor hozott a futár egy gépet vissza a Lengyel szervízből, újrapasztázáson volt de mivel normál hőfokokat mértek nem csináltak vele semmit. A boltban a srác meg megnézte a gépet és a végén úgy összecsapta mintha a wc tetőt kiejtenéd a kezedből és csak annyit mondott„idióta minek küldi el ha jó a gép, mit problémázik”.
Nem szívesen bíznám ilyenekre a gépemet.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Beladon
aktív tag
Én anno felhívtam szervizt és megkérdeztem, hogy lehetne megoldani az átpasztázást. A válasz: Nyugodtan megcsinálhatom én is csak ne törjek el semmit sem. Kérdeztem erre, hogy tudnának valami írásos dokumentumot is adni az engedélyezésről és rögtön kérték az email címem amire pár óra múlva küldtek is egy "megengedjük, hogy átpasztázd garanciavesztés nélkül" email-t. E tekintetben igen rugalmasak.
[ Szerkesztve ]
-
Naigen
aktív tag
válasz Beladon #2193 üzenetére
Akkor ez pozitív, nekem anno (kb 2 éve, igaz Thinkpad volt) azt mondták, hogy nem lehet házilag, meg is volt festve a hűtő lefogató csavar. G580-nál mondjuk nincs gondom a hűtéssel, pedig volt ideje öregedni a pasztának, kb 1 éve megy napi 14-16 órát.
-
simo9555
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy ami a 20150-es G580-ba van wifi, a broadcomos, az nem tudja az "n"-es wifit??
A b/g megy rendesen, de az ugye csak 54 MB/s ami nekem kevés. -
Naigen
aktív tag
válasz simo9555 #2198 üzenetére
Csúnya is lenne, ha nem n-es wifi lenne benne.
-
simo9555
tag
Felvázolom, hogy mi a gondom mert én már nem tudok vele mit kezdeni. Mióta a windows 8.1 van fent azóta csak szenvedek a wifivel. Feltettem a 6.30.223.170 legújabb broadcomos illesztőprogramot is, de a wifim csak akkor jó hogyha b/g vel használom, amit a routerbe külön beállítottam. Ha "n"-esre állítom akkor korlátozott kapcsolat van csak és ezáltal nincsen internet. Erre keresem a megoldást már jó ideje. Valami megoldást tudsz erre a problémára?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest