Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Köszönjük, én már 2x végigküzdöttem, de így könnyebb lesz annak, aki először próbálkozik.
Fontos kikapcsolni a Mi home apban az automata wf update-t mert feltolja a gatewayre a legutolsó fw-t, azzal meg nem megy
Mire rájöttem, hogy az a baj, korábban remekült ment, később meg nem....
Közeli BT eszközöket Xiaomi BLE-vel kezeltem korábban, de Gateway3-mal könnyebb....Miflora növény monitoraimmal szuperül megy a növény teleltetésre használt melléképületben, Wifi van, de közvetlen BT eléréshez messze lenne. sima Xiaomi BT gateway-re meg nem láttam HA integrációt. (az csak a MI Home appal megy)(Xpenology alatt használom a HA-t, sok kínlódás után, pont a sok BT eszköz miatt, nekem a VM-ben futtatott Linuxra telepített HA jött be, most Debian alatt megy jól)
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Google Pixel topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Apple MacBook
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- További aktív témák...
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256gb
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest