Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönjük, én már 2x végigküzdöttem, de így könnyebb lesz annak, aki először próbálkozik.
Fontos kikapcsolni a Mi home apban az automata wf update-t mert feltolja a gatewayre a legutolsó fw-t, azzal meg nem megy
Mire rájöttem, hogy az a baj, korábban remekült ment, később meg nem....
Közeli BT eszközöket Xiaomi BLE-vel kezeltem korábban, de Gateway3-mal könnyebb....Miflora növény monitoraimmal szuperül megy a növény teleltetésre használt melléképületben, Wifi van, de közvetlen BT eléréshez messze lenne. sima Xiaomi BT gateway-re meg nem láttam HA integrációt. (az csak a MI Home appal megy)(Xpenology alatt használom a HA-t, sok kínlódás után, pont a sok BT eszköz miatt, nekem a VM-ben futtatott Linuxra telepített HA jött be, most Debian alatt megy jól)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy kis leírás hogyan lehet integrálni Gateway 3-at HA aláEzt kell Ha alá telepíteni[link]custom_components mappába...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Nyaralás topik
- GTA V
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest