Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Kerámia bevonattal ha bevonod, akkor elég sokáig megőrzi az álapotát. Nagyon jó cucc, kopott, kifakult műanyagok helyreállítására is kiválló.
-
flymi
addikt
Én ma nyálaztam (políroztam) át kézzel a kombim, majd elemenként elkészülve fújtam rá taknyot (K2 folyékony vax). Jó cucc!
Nem lett olyan mintha géppel csináltam volna, karcok nem tűntek el, sőt! Jobban látszódnak. Fél tubus paszta fogyott. Később beszerzek egy óccsóbb excenter csiszolót, tuti alaposabb a nagyobb felületeken.
~3 óra volt a (gépi) mosás/maszkolás/polír/wax művelet.
Összességében elégedett vagyok, már látom a képem a fényezésben. Előtte-utána képeket nem lőttem, kellett volna. -
Azon gondolkodtam, hogy egy ilyen átlátszó UV védő fólia nem lenne ilyenkor megoldás?
-
426os
őstag
válasz
enginev3.0 #4 üzenetére
Ne hagyd ki azt a plusz cuccot. Rendes polír után is szokás lakkozni, különben az UV seperc alatt visszamattítja a burát.
-
domos
senior tag
Jól elmentem a Lidl-be erre nem volt. RIP.
-
enginev3.0
félisten
Én azt tudom elképzelni hogy vagy belülről lehetne még fényesebbre takarítani, vagy ennél jobban már csak géppel
Volt a dobozban valami védőréteg cucc, bár én nem hiszek ezekben, de persze az is rákerült a végén
Amennyit használják az autót szerintem nekik örök élet
Leginkább garázsban áll
-
426os
őstag
Elég jó lett. Majd írj a tartósságáról, kíváncsi vagyok.
Jól látom, hogy az aljában egy kis íves részen van benne gyárilag homályosítás? Vagy azt nem sikerült teljesen kiszedni?
-
domos
senior tag
Nagyon jó lett. Igényel bármiféle gépet, vagy kézzel is meg tudom csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kijárási korlátozás közepette a jóidőben vettünk Lidl-ben Fényszórójavító-készletet, és ki is próbáltuk.Biztosan...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Trollok komolyan
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- Gitáros topic
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest