- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Kerámia bevonattal ha bevonod, akkor elég sokáig megőrzi az álapotát. Nagyon jó cucc, kopott, kifakult műanyagok helyreállítására is kiválló.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
flymi
addikt
Én ma nyálaztam (políroztam) át kézzel a kombim, majd elemenként elkészülve fújtam rá taknyot (K2 folyékony vax). Jó cucc!
Nem lett olyan mintha géppel csináltam volna, karcok nem tűntek el, sőt! Jobban látszódnak. Fél tubus paszta fogyott. Később beszerzek egy óccsóbb excenter csiszolót, tuti alaposabb a nagyobb felületeken.
~3 óra volt a (gépi) mosás/maszkolás/polír/wax művelet.
Összességében elégedett vagyok, már látom a képem a fényezésben. Előtte-utána képeket nem lőttem, kellett volna./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
-
TheLázs
tag
Azon gondolkodtam, hogy egy ilyen átlátszó UV védő fólia nem lenne ilyenkor megoldás?
"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István
-
426os
őstag
válasz
enginev3.0 #4 üzenetére
Ne hagyd ki azt a plusz cuccot. Rendes polír után is szokás lakkozni, különben az UV seperc alatt visszamattítja a burát.
.
-
domos
senior tag
Jól elmentem a Lidl-be erre nem volt. RIP.
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
-
Én azt tudom elképzelni hogy vagy belülről lehetne még fényesebbre takarítani, vagy ennél jobban már csak géppel
Volt a dobozban valami védőréteg cucc, bár én nem hiszek ezekben, de persze az is rákerült a végén
Amennyit használják az autót szerintem nekik örök élet
Leginkább garázsban áll
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
426os
őstag
Elég jó lett. Majd írj a tartósságáról, kíváncsi vagyok.
Jól látom, hogy az aljában egy kis íves részen van benne gyárilag homályosítás? Vagy azt nem sikerült teljesen kiszedni?
.
-
domos
senior tag
Nagyon jó lett. Igényel bármiféle gépet, vagy kézzel is meg tudom csinálni?
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kijárási korlátozás közepette a jóidőben vettünk Lidl-ben Fényszórójavító-készletet, és ki is próbáltuk.Biztosan...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- Metal topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OLED TV topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest