Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz erdoke #50 üzenetére

""mozogj többet, hogy fogyj!" szokványos ajánlásra kellene szorítkozzon"

ezen már túlvagyunk kb 20x. de tényleg leírtam már nem? azzal hogy ignorálod a véleményegyezésünket attól és kezded a sulykolást ami megint egy érvelési hiba, továbbra is ugyanazt a kört futod.

" Én azt mondom, illetve akiket linkeltem, szintén azt állítják, hogy ez keveset segít az étrendbeli változtatáshoz képest."

én meg azt, hogy a kettő együtt hatékonyabb... de úgy 50 komment óta... te pedig kötöd az ebet a karóhoz hogy a diéta magában hatékonyabb mint a kaja és értelmes mozgás együttese. és erről vitatkoznánk ha a témánál tudnál maradni, és abbahagynád az olyan dolgok számba adását amit soha nem mondtam (mint a csak mozgással lehet fogyni)

sőt mit több azt is leírtam hogy a kaja az többet nyom a latban 70-30% körül mint a mozgás.

"Sajnos ez nem igaz. Annyira rá vagytok kattanva erre a kalória központú megközelítésre, hogy figyelmen kívül hagyjátok, az ételeknek csak egy része szolgál közvetlen energiaforrásul, a többit nem azért kell bevinni. "

én azt mondom hogy a szervezet nem mehet levegővel, valamivel működnie kell és valamivel fel kell töltse az izomsejteket ha lehasználtad a raktárakat. te erre azzal érvelsz hogy nem minden tartalmaz energiát és más tápanyagok is fontosak? szemantikus érvelési hiba pipa.

"Súlyos hiba fehérjére alapozni az energiaellátást. Ahogy fentebb írtam, glükóz vagy zsír. Ha ismerjük a metabolikus különbségeket, én mindenképpen a zsírra szavazok."

viszed tovább a szemantikus hibádat, és olyan dolgokról beszélsz ami nyilvánvalóan ismert kéne legyen nekem amikro 50 hsz-el ezelőtt elsütöttem a ketogén diétát aminek pont a 0 ch körüli bevitel és a zsírok preferálása az alapja. de ez nem is kapcsolódik ahhoz amit mondtam.

"A másik fórumban korábban adtam egy grafikont egy tanulmányból, egyszerűen mást jelent a deficites, mint amiről te beszélsz. Szó sincs teológiai magasságokról, alapvető élettani folyamatok vannak a háttérben."

most nyelvészkedünk vagy mire akarsz kilyukadni? szavakat írsz le de nem mondasz semmit. kalória hiányos állapotot jelent a kalória deficit olvasatomban, a szövegkönyezet és a téma másra nem igazán engedhetne következtetni... olyat hogy tudsz tanulmánnyal cáfolni hogy amikor kevesebb kalóriát vesz fel a szervezet mint amennyit elhasznál akkor az nem eredményez kalóriahiányt? ez önmagában is paradoxon már bocsáss meg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés