- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Blizzardking #21 üzenetére
Hidd el ez a kijelző - előlap arány nagyban hozzájárul minden technológia fejlődéséhez. Kisebb helyre kell bepaszírozni az telefon elemeit, ezáltal már például elérkeztünk oda, hogy évente egyre jobb dolgok kerülnek az átlag telefonba kisebb helyen. Ez önmagában hosszútávon (technológiai értelemben) nagy fejlődésekhez fog vezetni. Lehet hogy még most ez a piezo cuccos kezdetleges, de pár év és lehet jobban fog szólni mint egy mai csúcskategóriás hangszóró.
Személy szerint nekem tetszik ez az arány növelős dolog, mert sok új tech is fejlődik emiatt (mellesleg nekem tetszik a kinézete, az eladások pedig azt mutatják, hogy az emberek többségének is). Évekig az volt a mantra, hogy mennyire unalmas, hogy minden telefon ugyanúgy néz ki, most hogy különböző cégek próbálnak előrukkolni új formatervekkel, hirtelen ez szar és konzumeridiotizmus
Én személy szerint örülnék a tartósabb eszközöknek, kicsit ellene vagyok én is a fogyasztói társadalomnak úgy ambloc, de emiatt fejlődik a tech ipar évről évre. Vannak előnyei és hátrányai is. Ilyen világban élünk, jelenleg a pénztárcáddal tudsz változást elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3198, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest