- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Blizzardking #21 üzenetére
Hidd el ez a kijelző - előlap arány nagyban hozzájárul minden technológia fejlődéséhez. Kisebb helyre kell bepaszírozni az telefon elemeit, ezáltal már például elérkeztünk oda, hogy évente egyre jobb dolgok kerülnek az átlag telefonba kisebb helyen. Ez önmagában hosszútávon (technológiai értelemben) nagy fejlődésekhez fog vezetni. Lehet hogy még most ez a piezo cuccos kezdetleges, de pár év és lehet jobban fog szólni mint egy mai csúcskategóriás hangszóró.
Személy szerint nekem tetszik ez az arány növelős dolog, mert sok új tech is fejlődik emiatt (mellesleg nekem tetszik a kinézete, az eladások pedig azt mutatják, hogy az emberek többségének is). Évekig az volt a mantra, hogy mennyire unalmas, hogy minden telefon ugyanúgy néz ki, most hogy különböző cégek próbálnak előrukkolni új formatervekkel, hirtelen ez szar és konzumeridiotizmus
Én személy szerint örülnék a tartósabb eszközöknek, kicsit ellene vagyok én is a fogyasztói társadalomnak úgy ambloc, de emiatt fejlődik a tech ipar évről évre. Vannak előnyei és hátrányai is. Ilyen világban élünk, jelenleg a pénztárcáddal tudsz változást elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest